Gallant Unicorn

Klätterapor

Jag som älskar att klättra på ALLT i spelet blev så klart glad när vi återigen fick tillåtelse att hoppa inne i byarna. Jag har helt ärligt inte orkat spela lika mycket som jag egentligen vill, men det beror på värmen och mitt mående.  Lite märkligt ändå att jag som tröttnar på allt (utom mina djur och min man haha!) inte har tröttnat på spelet trots att jag spelat sedan 2011. Men jag tror det beror på att det alltid finns något att göra, till exempel att hitta roliga ställen att klättra upp på. Dock är det nog inte så nyttigt för mig egentligen, jag blir så arg och frustrerad när jag inte kommer upp någonstans där jag fått för mig att jag vill komma upp.
 
Nu senast var det hustaken i Västkobbens fiskeby. Jag var där med Sasha och Olivia (Haley G alltså, men det är så förvirrande med två Haley i klubben haha!). Jag var mycket stolt över att ha kommit upp på det här taket på bilden. Varför jag har en blå rosett till min annars svarta och vita outfit vet jag dock inte...
Tyvärr så syns det inte på bilden, men min häst står inte på marken alls på bilden utan det såg ut som han var upphängd på tork. Synd bara att jag var så dålig på att fånga det på bild för det såg kul ut!
 
Har du något favoritställe att klättra på i spelet?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: