Gallant Unicorn

Det blir nog två nya hästar idag!

För ett tag sedan bytte jag från iPhone till Huawei, därör blev jag av med alla mina hästar i starstable horses-appen vilket kändes lite trist då jag inte vill köpa in alla på en gång för att ''rädda'' dem. Jag köpte in Nordsvensken men ponnyn och Fjordingen fick tyvärr försvinna då jag inte ville ha så pass många olevlade hästar samtidigt och inte riktigt ville köpa in dem i spelet än.
Jag är riktigt nöjd med Nordsvensken, han heter Thunderwalker och han blir level 15 idag:
 
Idag så kom ju en ny häst till appen, den här:
 Bilden är lånad från spelets hemsida då jag inte kunde se hästen i appen än.
 
Jag tycker den ser riktigt fin ut av det lilla jag sett, så jag tror det kommer bli både den och en Clydesdale idag! Eller ja, hästen i appen har jag ju inte ens börjat träna än så det tar ju några dagar haha! Jag glömmer alltid bort mina stackars apphästar med, jag tränar dem sen blir de liggandes i appen i evigheter ehe. Jag har faktiskt inte köpt någon Clydesdale än heller. Jag väntar på att kunna spela in en video när jag köper den men jag kommer presentera den här sen och säga vad jag tycker om dem, jag har inte sett dem i spelet än så det ska bli spännande!
 
Har återigen lite problem med blogg.se, jag har haft jättesvårt att ladda upp bilder trots bra och stabilt internet och bra dator. Det tar såååå lång tid att ladda upp en enda bild, det bara står och tuggar!
Och jag satt igår och försökte ladda upp bilder till ett resebyråinlägg men det verkade helt omöjligt :(

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: