Gallant Unicorn

Pandoria och...Pannband?

Från och med igår kan vi alltså promenera in i Pandoria när vi vill (ja så länge man gjort updpragen som krävs) och jag vet inte riktigt vad jag känner över den saken. För mig var lite av magin med Pandoria just att man inte bara kunde kuta dit när som. Och nu känns det inte lika speciellt längre? Missförstå mig inte, Pandoria är sjukt fint och välgjort. Det är inte det som är grejen. Men att sätta sig och grilla i Pandoria med sina polare känns... Fel? Aja. Struntsamma, jag antar att andra ser annorlunda på det. Men jag tror inte att jag kommer att gå dit varje dag. Kanske någon gång då och då om jag får feeling eller kommer på att jag vill spela in något till någon video eller så. Hur känner ni över det hela? Bild från förra gången jag var i Pandoria:
 
Det andra som kom i uppdateringen var pannband. Eller ja, de kallar det hårband men för mig är hårband ett band som sitter på sämma sätt som ett diadem, inte nere i pannan? Det här vet jag faktiskt inte om jag kommer att ha användning av alls. Jag tycker de var väldigt dyra och de syns knappt om man har hjälm på sig. Dock så har jag läst på Instagram att SSOteamet skrivit att de jobbar på en funktion som gör att man kan ta av sig hjälmen och även handskarna så att den inte syns för andra spelare. I nuläget så kan man ju enbart dölja sin hjälm så att den är osynlig för en själv, andra ser den fortfarande. Det gick ju att ta av hjälm och handskar helt i en uppdatering för ett tag sedan, detta rättade de dock till till dagen efter. Tyvärr. Jag hoppas att en sån funktion kommer till spelet snart för det ser så skevt ut när man ska göra något annat än att rida och måste ha något på huvudet. Nu finns det ju som tur är kepsar och mössor, men handskarna då?
Det ser ju lite konstigt ut att hänga på stranden med handskar haha!
Jag har inte fotat hårbanden inne i spelet, så jag lånade den här bilden från nyhetssidan:
 
 

Kommentarer
Postat av: Dasha Coldhall

Jag tycker också det känns helt fel att kunna komma till pandoria när som helst, särskilt när dem säger att man blir sjuk om man är där för mycket/för länge. Jag menar, det skulle vara kul om det var typ att vi skulle hitta ett botemedel som leder till att man kan vara i pandoria hur mycket som helst som i sin tur också leder till att man kan bota Anne med det.

2018-01-25 @ 13:51:15 - http://dashacoldhall.weebly.com
Postat av: Nora

Tycker "hårbanden" var extremt fula

2018-01-25 @ 22:13:30
Postat av: Anonym

Ja, jag känner också så att det kommer kännas lite som om magin och det speciella med pandoria kommer försvinna. Jag tycker det är jätte fint och välgjort och så, men det känns typ fel att man ska kunna åk dit lite när man vill. ❤️

2018-01-26 @ 17:25:23
Postat av: Ellen Queenheart

Jag har inte kommit in i pandorna än men när jag väl gör det kommer jag nog inte vara dör nåt extra utom om det är nåt ”viktigt” eller så

2018-01-28 @ 21:26:50
Postat av: Isabelle Rainfield

Hållet helt med!! Haha "ska vi rida till Pandoria och grilla?" Like... ok. Anne är fast där någonstans och lider men vi ska springa in och ut bäst vi vill. Nej tack x)

2018-01-31 @ 10:27:01 - http://rainfields.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: