Gallant Unicorn

En transport jag saknar

(Det här inlägget skrev jag i fredags, men eftersom det inte verkar gå att publicera de inläggen som från början var tidsinställda så kopierar jag helt enkelt texten. Därför kan vissa saker verka lite märkligt tidsmässigt i inläggen)
 
Jag blev så glad när jag såg att vi skulle kunna åka överallt med transporterna i spelet. ÄNTLIGEN!
Det kommer underlätta så mycket för mig som levlar mycket, tänk att aldrig mer behöva vänta på en färja liksom! För det är ett som är säkert, tiden då jag stod och svor över sega färjor (eller färjor som inte behagade dyka upp alls efter att man loggat in) är över! Jag blev så arg varje gång, och det eviga springadet? Det tog ju en del tid bara det, att levla tar tid nog liksom. Missförstå mig inte, jag gillar att levla. Men jag gillar inte att behöva springa sviiiiinlångt bara för en eller två tävlingar. De hos Eremiten störde jag mig lite på, det var en bit att springa och tävlingarna ger ändå inte så mycket. 
 
Men nu är det slut med det, och jag är så lycklig! Dock så lär jag få problem eftersom jag i stort sett åker transport överallt nu. Verkligen överallt! Det kommer ruinera mig. Men det blir ett senare problem...
 
Dock så finns det en transport jag verkligen saknar, och det är till södra Mistfalls rangerstation.
Det ligger långt ute i skogen och trots att tävlingarna ändå ger en hel del xp så är det sällan jag åker till Dundull för att sedan springa till rangerstationen. Jag är alldeles för lat haha! Jag hade hoppats på att de skulle ha lagt till en transport där när jag såg att de hade lagt till flera transporter. Men nope. Jag hoppas verkligen att de lägger till det senare, för jag tror inte att det bara är jag som är så här lat. Eller?
 Håller tummarna för en transport som tar oss till Alonso, Keema och butiksbiträdet som inte verkar ha något namn?
 

Kommentarer
Postat av: Ebba Highland

Haha åh Janni, du har blivit alldeles för lat och bortskämd 😂 Men du är ju så jävla gullig att det inte gör nåt❤️ Svårt för oss att locka tillsammans bara, jag är så snål (eller sparsam😂☺️) så jag åker aldrig transport. Du skulle bli så arg på mig för att jag var långsam haha, eller bara dissa mig😂 Fast det är ändå lite gulligt❤️❤️

2018-07-31 @ 23:53:55
Postat av: Anonym

Jag älskar när du spelar star steble snälla en champ vidio!

2018-08-01 @ 14:00:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: