Gallant Unicorn

Hej i värmen!

Jag överskattade det där med mitt tillfrisknande. Jag var så sjuk när jag kom hem från Fisky, sen mådde jag lite bättre och körde på som vanligt (i den mån jag kan med tanke på mina fötter) och det skulle jag nog inte ha gjort. Jag låg helt däckad i sovrummet eftersom vi har ac där, värmen + en förkylning var inte kul!
Nu är det lite bättre, men jag orkar fortfarande ingenting. Jag tror att det är värmen som spelar in mest, det är helt sjukligt varmt här. Och torrt! Får ont i magen när jag läser om skogsbränder här och var hela tiden.
 
Dagarna får mest flyta förbi, det är ingen mening med att försöka få något gjort förrän det är svalare på kvällen! 
Dock så trotsade jag värmen tidigare idag för att kunna delta i några champoionat, jag som aldrig brukar delta i dem blev plötsligt intresserad i och med att de lade till prestationer i spelet haha!
 Ja, som ni ser gick det inte så där jättebra i mitt första försök.
Jag vet inte hur jag tänkte när jag försökte vara smart och ta en ''bra genväg'' haha!
 Sen gick det mycket bättre! Jag lyckades på något sätt vinna ponnychampionatet, jag tänkte egentligen bara delta för att få ihop de där fem championaten som krävs för en bromsmedalj bland prestationerna.
Och så kom jag på att jag ville testa att delta som vildhäst när jag såg en annan spelare skriva att hen skulle göra det. Och jag vann!? Så jag låste upp flera prestationer på samma gång, jag vet helt ärligt inte hur jag lyckades vinna för jag övar aldrig på championaten! En hel del tur antar jag?
 Gulliga Rachel gjorde mig sällskap när jag skulle delta i Moorlandchampionatet,
det är helt enkelt roligare att spela med vänner än ensam! 
 
Jag älskar hela grejen med prestationerna, det gör att jag som inte har några uppdrag liggandes får något att göra utöver att levla nu när klubben har sommarlov. Jag hoppas de fortsätter på samma spår och lägger in prestationer som inte har med tävlingar att göra med i framtiden!

Kommentarer
Postat av: Selma Flowerpaw

Krya på dig bästa! :D

Jag fick faktiskt inspiration av din blogg + några andras så jag startade en egen! Väldigt roligt att läsa din blogg och jag får väldigt mycket insperation <3

2018-07-17 @ 22:01:28 - http://selmaflowerpawsso.blogg.se
Postat av: Sofie D

Hur får du till hästnamn som t.ex Ecomenta och Havaana osv? :P

Svar: Förr gick det att ställa in spelet på ett annat språk innan man klickade på spela, då kunde man välja vissa namn på andra språk :)
ssohaley.blogg.se

2018-07-28 @ 09:28:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: