Gallant Unicorn

Ingen som helst motivation

De senaste dagarna har jag varit så trött och omotiverad.
Inte bara till spelet och bloggen utan till allt. Allt jag gjort har varit som om jag gjorde det på autopilot och inget har känts riktigt roligt. Jag vet inte om det beror på att jag håller på att bli sjuk (har fortfarande ont i halsen och blir hes när jag pratat en stund, till exempel från att spela in videor) men när jag var på vårdcentralen sa läkaren jag pratade med bara att det antagligen var en envis förkylning som antagligen skulle gå över av sig själv så det är väl bara att härda ut och hoppas på att det går över.
 
Så ja, vad har hänt sedan jag uppdaterade här senast?
Jag har letat ägg över hela Jorvik (ja förutom i Epona, vad är grejen med att de inte lagt in ägg där?) och fått ihop hela setet med påsksaker. Det är ingenting jag lär använda till vardags i spelet. Men kanske till event?
Och så har jag testat att flyga till den nya molnvärlden. Jag blev riktigt förvånad när jag läste nyheterna då varken den världen eller Mica Stoneground är något jag hört talas om vad det gäller spelet. Lite otippat att de bara kastar in det så där, men det var välgjort och tävlingen rolig. Även om jag var sämst på den hehe.
 Thunderdancer var så vacker med sina rosa vingar!
Jag råkade stänga av Fraps när jag startade om datorn så jag ska logga in och ta lite mer bilder från molnvärlden och skriva mer om vad jag tycker om den lite senare idag :)
 Vi gjorde hästarna vackra genom att hälsa på en av de magiska kaninerna och sedan gav vi oss ut på äggjakt!
 

Kommentarer
Postat av: Ellen Queenheart

Ush vad jobbigt😞♥️ Ibland får jag dagar eller stunder när jag inte har nån motivation alls och typ bara vill ligga på sängen och sova eller gråta. Hoppas du börjar må bättre snart och får tillbaka motivationen♥️

2018-03-30 @ 22:45:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: