Gallant Unicorn

Nya ekorrar och ny design på bloggen

Som vanligt så är det den fantastiska Evelina Silverknight som har ordnat min design här, jag suger på såna saker så jag är så glad över att hon alltid ställer upp! Jag älskar verkligen Halloween, det har ni antagligen förstått vid det här laget eftersom jag hade kvar Halloweentemat här tills nu haha! Men jag kände att det var dags att släppa taget nu ehe. I alla fall för den här gången.
 
Så, vad mer är nytt?
Det kom nya söta ekorrar idag, den gråa påminner mig om min ena hund när han är långhårig (han är kortklippt nu) så den kanske får följa med mig hem lite senare. Jag som så bestämt hävdat att det varit onödigt för mig att köpa husdjur i spelet har helt ändrat uppfattning sedan de springande husdjuren kom till spelet. Nu känns det mer naturligt att ha med en liten kompis som springer med när man är ute på äventyr än när de bara satt helt stilla i sadelväskan och stirrade tomt rakt ut i luften.
 
Som ni ser är mitt hår fortfarande buggat vad gäller skuggningen, det är bara när jag har en hjälm eller något liknande på huvudet. Jag önskar verkligen att de hade fixat den här buggen då jag vet att det är många som tycker lika mycket det här håret som jag gör.
 
Det verkar vara något fel på uppdragen med hästmarknaden igen, förrförra gången (tror jag det var) som hästmarknaden var på plats så saknades uppdragen då med. Märkligt...
 

Kommentarer
Postat av: Leoni Hating

Det har ju även kommit nya ljudeffekter när det gäller hovslagen! Rekommenderar verkligen att logga in och lyssna om du inte redan har det! :)

2018-05-16 @ 21:52:31
Postat av: Ellen Queenheart

Jag älskar verkligen den nya designen känns så somrigt och härligt! :)

Svar: Ja visst är den fin? :D
ssohaley.blogg.se

2018-05-17 @ 18:37:18
Postat av: Ebba Highland

Älskar bilden i mitten, den är sååååååå fin😍😍

2018-05-17 @ 19:49:57
Postat av: Eva Bunnyland

Jag köpte den bruna/mörkbruna ekorren, den heter Sparrow och kallas ibland Sparro ^^

2018-05-18 @ 18:32:12 - http://ssoeva.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: