Gallant Unicorn

Vad jag hoppas på i uppdateringen idag

Jag vill så klart ha en förbättrad garderob med mer plats... Man ja. Ni vet ju.
 
Utöver det så skulle jag bli riktigt glad om det kom fler Lusitanos idag, min första blev level 15 igår så nu är jag redo för en ny häst! Eftersom folk har spridit runt bilder (och videor) både på Instagram och Youtube på vad de hittat i spelfilerna så har jag en liten aning om vilken färg jag hoppas på MEN jag tänker inte göra samma sak som de gjort och spoila för de som vill bli överraskade. Så om det kommer nya hästar idag så berättar jag om färgen jag hoppades på kom, annars är jag tyst haha! 
 
Jag hoppas liiiite på att det ska komma en förklaring på varför området ovanför Moorland (precis innan man kommer till Jasper's gamla hus) helt plötsligt är helt platt? Eller så vill jag fortsätta med en bortglömd uppdragskedja som till exempel Kallterna. Det hade varit så kul att veta mer om dem!
Vi får helt enkelt vänta och se!
 
På nätterna händer det skumma saker i Mistfall.

Kommentarer
Postat av: Alex

Ska inte spola eller så men kolla appen!(den med föl!(

2018-05-09 @ 12:09:08
Postat av: Anonym

Det är ju någr som spoliat om ett nytt ridhus dem hittat i spelfilerna eller om det är en uppdatering som kommer komma till det gamla annars kanske det är det som kommer stå där vid Jaspers hus. Dock så kansk einte det skulle passa så bra där. Men det kanske är så :) Annars kanske dem tog bort det för att få mer plats eller bara tycke det var onödigt att ha där.

2018-05-09 @ 15:21:04
Postat av: Denise Dolphinblanket

Det är också en osynlig vägg vid Jaspers hus, med ett hål! :O Spännande!

2018-05-09 @ 17:07:30 - http://ssodenised.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: