Gallant Unicorn

En NPC jag tycker är obehaglig

Många tycker kanske att NPC:n i fråga är lite rolig och flummig när hon verkar så borta.
Jag tycker att hon är så sjukt obehaglig. NPC:n jag pratar om är Sunshine Joytree.
Nu tror jag ju inte att den som skapade henne och hennes personlighet hade någon läskig baktanke med henne, det är antagligen bara jag som hänger alldeles för mycket på den där alldeles lagom mörka sidan av internet. Nej jag syftar inte på the dark web haha!
Varför tycker jag att hon är obehaglig och varför tar jag upp det här nu?
Jo, jag har suttit och gjort uppdrag på Riley (nej det är inte mitt konto utan Sashas men jag använder det till min serie och behöver bygga upp rykte där) och då ploppade uppdragen med CHILL upp. Anledningen till att jag tycker att Sunshine Joytree är så obehaglig är för att jag tycker att det ser ut som att hon är i trans. Som att hon är hypnotiserad. Alla som sett videor med ''bevis'' för att Illuminati existerar och styr flera kända och/eller mäktiga personer vet nog vilken sorts videor jag menar. Inget jag tänker länka här dock för det här inlägget är redan så långt från det jag brukar posta.
Kanske är hon hypnotiserad/kontrollerad av någon annan på Jorvik?
 
Jag antar att det ska se ut som att hon bara är lite uppe i det blå, men jag tycker hon är så obehaglig att nästa gång jag ska göra de här uppdragen på ett annat konto kommer jag för det första inte spela med ljudet på och för det andra klicka igenom uppdragen som om mitt liv hängde på det haha!
 
 
Något helt annat som jag undrar över är varför Sunshine Joytree har tår när inte våra karaktärer har det?
Jag hoppas att det är något de fortsätter jobba på med tanke på att de första skorna som faktiskt visar våra karaktärers fossingar nyligen kom till spelet :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: