Gallant Unicorn

Hur länge ska hästmarknaden vara en grej?

Jag älskar att göra uppdra och samla xp.
Jag vill bara få det sagt först och främst.
En sak som jag däremot inte älskar är spelets system när det gäller xp.
De som börjar spela nu har inte en chans att komma ikapp, att vara på samma level som någon som började spela tidigt. Det har varit för måna högtidsuppdrag, uppdrag som bara var tillgängliga i en vecka och hästmarknader för att de ska kunna komma ikapp.
 
Jag som började spela 2011 och har gjort vartenda uppdrag som kommit till spelet sedan dess (inklusive hästmarknaden sjukttioelva gånger) är nu halvvägs till level 23. Mina vänner som började spela för ett år sedan eller två är på levlel 20, de har då gjort alla uppdrag som finns i spelet.
Jag vet att jag inte är den enda som ser ett problem här.
Det kommer aldrig kunna vara rättvist när spelare som började spela tidigare alltid har bättre stats på grund av en levelbonus. 
 
Av någon konstig anledning så är det tydligen vi som började spela tidigt som gjort fel för så ofta får jag höra 'Ah men sluta gör hästmarknaden när den kommer, gör inte mer uppdrag andra kan inte komma till samma level!''. Okej, nej? Jag tänker inte sluta göra uppdrag för att det är ett skevt system med xp:n i spelet.
Det är inte min sak att fixa...
 En sak jag tycker är lite konstig är att det fortfarande går att göra uppdrag på marknaden, och att de envisas med att lägga in den fast som stängd en vecka innan den öppnar. Varför liksom? Den tar bara upp plats och är ju inte direkt vacker ehe.
 

Kommentarer
Postat av: Helena

Att folk ens orkar vara på er som spelat länge om xp och level vem bryr sig på riktigt då spelet inte är en tävling men känns som det har blivit det.

2019-05-05 @ 17:41:08
Postat av: Wilma

Ja, tycker precis som dig (Haley/Janni) och som dig Helena! Har spelat från 2011 och jag håller med PRECIS allt du sa!

2019-05-19 @ 07:28:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: