Gallant Unicorn

I morgon ska jag köpa ponny!

Jag är så taggad på de uppdaterade Chincoteagueponnyerna!
Underbart att de satsar lite mer på de olika ponnyraserna i spelet, särskilt nu när de är lika snabba som de stora hästarna! 
 
 
Jag tycker att det är jättebra att de visar fler än tre ponnyer i samma video, det gör det så mycket enklare för de som vill vänta med att köpa en ny häst tills de sett flera av färgerna.
 
Än så länge vet jag faktiskt inte riktigt vilken jag vill börja med att köpa, deser så sjukt fina ut allihopa!
Tycker verkligen de lyckats mer färgerna, men skäckar är ju alltid gulligt och något som ligger mig lite extra nära hjärtat. Sen att det dessutom är ponnyer gör ju inte saken sämre!
 
  Det ser nästan ut som att de blandat Connemaran och de Jorvikiska startponnyernas animationer?
(Vilket folk av någon anledning redan gnäller om, vad är det för fel på vissa spelare? Hur många sätt tror de att de olika raserna ska kunna röra sig på? Det är ju fortfarande hästar liksom haha!)
Jag blev glad när jag såg hur ponnyerna såg ut och rörde sig i videon, det är något jag väntat på. En lite sportigare och lättare version av de ursöta Jorvikiska startponnyerna!
 
Alltså, hur gullig? Och de får de nya knopparna med, amazing!
 
En annan sak som inte har med ponnyerna att göra, har ni sett att hinderna i videon ser annorluna ut mot de som finns i ridhuset nu? Vad ska detta betyda, en uppdaterad hinderpark inne i ridhuset?
Det hade ju varit underbart med ett till ridhus (eller ett klubbridhus - drömmen!) men jag chansar på att det ''bara'' är bommarna och hinderstöden i det befintliga ridhuset som fått en liten uppfräsching vilket så klart även det är jättekul! Älskar att personen som spelat in den här sekvensen inte tagit stjärnan på ridhustaket så att den hänger där i hörnet hehe.
 
 De ser så ponnymuntra ut, det ska bli  kul att se dem inne i spelet!
 

Kommentarer
Postat av: angelinesso

när kommer dom komer dom i morgon

2019-03-12 @ 20:39:12
Postat av: Fiona Friendsea

Åhh, de är så söta! Min favvo är nog den på bilden längst ned.
Blev chockad när jag såg inlägget haha, hade heelt missat Teasern.😂❤️

2019-03-12 @ 21:39:24
Postat av: Ebba Highland

Älskar att du är så uppmärksam hahah, som det där med stjärnan. Jag skulle aldrig ha tänkt på det ❤️😅

2019-03-12 @ 22:52:40
Postat av: Alexandra

Varför de inte ger ponnysarna en helt unik modell är för att starstable ska kunna släppa flera fina raser oftare! Skälv tycker jag bara att det är kul och mer realistisk att raserna påminner om varandra! Det är ju extremt svårt att bygga upp en helt ny ras från grunden! Jag hoppas att folk kan förstå det! Kul att det inte bara är jag som tycker att raser som påminner om varandra är kul!

2019-03-13 @ 11:24:48
Postat av: Anonym

Tycker rödskimmeln ish är så söt 😍 men många jag har pratat med säger att den är ful 😅

2019-03-14 @ 21:48:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: