Gallant Unicorn

I morgon ska vi fira SSO!

Jag är så taggad på morgondagens uppdatering!
Förra veckans nyheter bjöd på en liten hint om att det snart är dags att  fira spelet åttonde (hur sjukt?!) födelsedag. Förra årets firande bjöd på så mycket roligt, vi letade gyllene hästskor, vi fick en gratis partymås som kan flyga med när man rider runt och så klart de klassiska tävlingen som ger 1500 xp varje dag. Jag tror att det säljs mest hästar under just födelsedagsveckan, det känns som att väldigt många passar på att köpa en ny häst när det går så mycket fortare att levla upp den! Jag är även nyfiken på vad vi får för outfit i år, förra årets födelsedagsoutfit var inte alls min stil och jag vet att jag inte är ensam om att tycka att den mer såg ut att höra hemma på Mc Donald's än i ett hästspel. Men men, man kan inte älska allt!
 
Förra veckan kom det små partyhattar till hästen och masker till karaktären till butiken vid teatern i Jarlaheim. Jag antar att de inte skulle släppas förrän den här veckan, men så kul med något nytt till hästarna! Jag vet att många efterfrågat enhörningshorn att sätta på tränset, så en sådan sak hade varit fantastisk nu när de börjat experimentera med mer än blommor och rosetter. Det enda jag saknar med det är möjligheten att använda de sakerna utan att behöva ha tränset på hästen. Tänk vilka roliga bilder man hade kunnat ta! 
 Partyhattarna till hästen är så söta, jag älskar dem! De blir ännu lite bättre på min Andalusier som ser lite putt ut. Som jag när jag blir medsläpad på en fest jag inte vill gå på haha!
 
 
En sak jag veeerkligen, verkligen, verkligen hoppas på är att vi ska få in katter som springande husdjur i spelet. Jag har längtat efter katter som springande husdjur sedan de första springande husdjuren kom till spelet. Det hade ju varit så gulligt!
Något som fick upp mitt hopp lite för ett detta kanske kommer ske är den här lilla kissen på Sydhovens gård. Den har helt nya animationer och är mer detaljerad än de andra katterna runt om i spelet. Här har jag använt en katt som ligger på en trappa i Dundull som exempel.
 Väldigt söt, men ganska tråkig då den ligger rätt still inte är särskilt detaljerad.
 
Det här är katten som sitter på trappan till värdshuset vid Sydhovens gård:
 
Jag tror inte jag behöver förklara skillnaden.
Den är så fantastisk vacker!
 
Förra året introducerade de de flygande fiskmåsarna som husdjur och gav oss en gratis just på deras födelsedag, så jag hoppas på en favorit i repris! Ska jag vara helt ärligt så får mina fiskmåsar mest chilla i garderoben, men en kissekatt hade varit en helt annan sak och jag hade varit beredd att betala en hel del för att få ha en egen liten katt (eller 10!) i spelet!
 
 
Oavsett dom de bestämmer sig för att ge oss något gratis i morgon eller inte så är jag dem evigt tacksam för allt som spelet gett mig. Det har varit min tillflykt när livet varit lite så där, det har hjälpt mig att inte helt stänga in mig när jag mått dåligt och framför allt har det gett mig så många underbara vänner som jag aldrig hade lärt känna om det inte vore för spelet. Så tack SSO ♥
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: