Gallant Unicorn

Hoppsan!

 
Skulle ta lite coola bilder i morgondimman. Så hände det här...
 
Ni vet när man ska ta en bild och hästen står lite halvt i luften med frambenen som ett anant mongo och man försöker ta ett halvt steg framåt eller bakåt? Jag skulle ta ett steg framåt, och ramlade ned...
 
Fick dock två coola bilder innan det hände :D
 

Mina tankar kring min starthäst på starstable online

 
Så här ser min starthäst ut, ThunderDancer heter han. 
Jag valde färgen eftersom den påminde mig om en häst jag ägt irl, svårare än så var det inte^^
 
Innan funktionen som gjorde att man kunde köpa fler hästar kom så var jag ärligt talat ganska less på honom, han stannade ofta mitt i tävlingar helt utan anledning, väldigt ofta mitt under ett championat.
Och jag tyckte det var lite svårt att matcha hans utrustning på ett snyggt sätt. (Haha de som spelar med mig vet hur besatt jag är av att ALLT ska matcha!)
 
Så när man kunde köpa nya hästar så köpte jag en Morgan direkt och övergav mer eller mindre TunderDancer i stallet. Sen kom det flera hästar, sötare hästar, hästar med roligare färger... ThunderDancer stod mestadels i stallet och dammade medan jag levlade mina nya stjärnor.
 
När den nya butiken öppnade i Silvergladebyn så ville jag matcha ihop en snygg dressyroutfit, men ingan av mina nya hästar passade in i rollen som uppsnoffsad (ja det är ett ord!) dressyrhäst. Så ThunderDancer fick sin man knoppad och så köpte jag utrustning som jag tyckte passade till dressyrsetet. Och ja, jag tror jag såg honom på ett helt nytt sätt! 
 
Nu får han komma ut och springa runt lite då och då, eftersom han är max levlad så lägger jag dock ingen större tid på honom just nu...
 
Hade jag fått välja en ny starthäst så tror jag faktiskt inte att jag hade valt annorlunda :)
 
 

Mina små pållar!

 
Jag har på något sätt missat att ändra filformatet som bilderna sparas i så därför har det inte fungerat att ladda upp några bilder, känner mig så stolt över mig själv! Jobbar på att fixa det, sen ska jag ladda upp en presentation om var och en av mina hästar :)
 
I alla fall, så här ser det ut i mitt stall just nu! 
 
En liten snabb presentation av mina hästar:
 
HawkEye,Paint Tovero
SunWarrior, Morab
DiamondBoy, Jorvikisk Ponny
AutumnMist, Frieser
MarbleSmash, Appaloosa
ThunderDancer, Jorvikiskt Varmblod

Dumma... Allt?

Min dator är dum, vårt internet är dumt, mitt huvud är dumt, mina knän är dumma... Ingen bra kväll med andra ord! Aja, måste ändra format på mina bilder innan jag kan ladda upp dom -_- Gillade dagens uppdatering! Kul att dom tar med mer och mer av huvudstoryn, blir dock lite trött när 20 spelare samtidigt ställer sig och skriker om att de inte vet vem/vad Garnok är... Menar inte att man är trög om man inte vet, men det är ju smidigare att googla det är att ställa sig och gapa? Har tagit massor av bilder idag, laddar upp dom i morgon för nu har jag en sån hemsk huvudvärk att jag bara vill krypa ned i sängen och aldrig gå upp igen :(
Försöker få till det här med att mobilblogga men vet inte hur det blir egentligen? Aja, hittade iaf en bild på Garnok och en på Fripp på starstable wiki, Fripp är ju så sööööt!


Hitta felet på bilden? (Bilden är helt oredigerad!)

 

Lååååång bloggpaus?

Glömde liksom bort att jag hade en blogg, eeh...
Har jobbat och haft massor att göra irl så har helt enkelt inte prioriterat bloggen...
 
Det har hänt en del sen sist, jag har sålt EvningWhisper (min Morganhäst) och köpt två nya hästar, mer bilder på dom kommer senare!
Har bytt klubb med, från PixelPandas (jag trivdes bra i den klubben och enda anledningen till att jag bytte var att jag hade vänner sen förr i den nya klubben jag gick med i), den nya klubben heter Sneakydragons och är fylld med helt sjukt sköna människor :) 
 
Har även sålt min iMac och köpt en laptop, och jag är lite lat av mig så har inte installerat Fraps förrän nu, men nu blir det ändring på det! Håller på att installera det just nu så snart ska jag ta bilder på mina hästar och ge dem varsin kategori :)
 
AutumnMist utanför trädgården, jag höll på att sälja henne först men ångrade mig i sista sekund och sålde EvningWhisper istället...
 
 SunWarrior, fick jag bara ha kvar en enda häst förutom min starthäst så hade jag nog valt honom :)