Gallant Unicorn

Om nom nom

Gjorde de dagliga vid observatoriet nyss och passade på att dansa lite runt midsommarstången med, hade helt missat att det stod en massa mat på borde, tur att jag har koll liksom?
 SunWarrior hittade ett helt fat med morötter!
 Näe men, en obevakad jordgubbstårta? Mjehehe


 
 
 
 
 

Midsommarfin pålle?

 
 Fick ignorera minst 7 personer för att kunna ta bilden, like a baws! ^^
 
 

Fortsätter levlandet av EvningWhisper

Började med Observatorietävlingen eftersom jag ändå skulle göra dagliga uppdratg där, snyggaste stilen! Mina hästar ser alltid vanvårade ut på dagarna, men jag väntar alltid tills jag ska logga ut med att sköta om dem. På det sättet slipper jag slösa onödiga pengar och tid på att sköta hästar flera gånger om dagen ^^
 
Mjehehe jag vet ju vad jag ska köpa när jag fått upp ryktet tillräckligt i alla fall :D
 
 
 
 

Uppdateringen var, så där?

Tyckte inte att dagens uppdatering var så där superbra. Hade gärna sett en ny hästras eller i alla fall lite nya kläder. 
Visst uppdragen gav lite XP (Heja level 15 snart!) men nja... Lite besviken blev jag faktiskt.
SunWarrior fick bli midsommarfin i alla fall, dock så känns det lite som att den här uppdateringen hade passat bättre förra veckan? 

Observatorietävlingen

vatorie
Testade den nya tävlingen och tyckte att den var riktigt skojig! Dock så var Sunwarrior bråkig och ville inte hoppa över alla saker men men haha ^^

Äntligen!

Nu kan jag fortsätta med uppdragen! :D

Spekulationer!

Sitter och pratar med trevligt folk i globala om vad alla vill ska hända på onsdag vid uppdateringen.
Mina personliga önskemål:
*Nya hästar, helst Appaloosor!
*Ny utrustning och nya kläder! Svart westernträns tack! ^^
*Nya frisyrer till ryttaren!
*Möjligheten att kunna ändra hästens svans, en inbakad fläta uppe vid svansroten kanske?
*Fler mandekorationer, helst något annat än bara blommor och rosetter, en fjäder och/eller pärlor i manen på en skäck med lång man, them wantz!
*Fler benlindor, ett par som faktiskt är helt vita till exempel? *hint hint* 
*Komigenöppnaetnyttområdenudåjaghållerpåattavlidafördetärsåträligtattspringaruntpåsammaställenhelatiden!

Hrm, en liten fyrkant?

Oj vad mörkt det blev! Men jag tror att det går att se ändå va?
I alla fall, fyrkanten som bildas av fyra pluppgrejer (ja det är ett ord!) har funnit där ett tag. Det går inte att gå ''in'' i den och det ser ut som att det sitter öglor på grejerna?
 
Undrar vad det ska bli där? Får jag sväva iväg med fantasin så kanske det ska bli en landningsplats för luftballonger som man ska åka med in till Dinosauriedalen eller nått? Haha nej jag vet inte!^^ 
 

Fortsätter med uppdragen vid observatoriet

Ponys wants to be freeee? ^^
 
Tror att jag kommer att få fortsätta med uppdragen hos Mario i morgon när jag gjort ett till dagligt uppdrag, yey!
Jag misstänker att det kommer att komma en tävling där sen, hrm....
 

Levla liten hezt

Har varit för trött för att orka spela de sneaste dagarna, så har bara loggat in för att ta hand om hästarna och göra lite dagliga.
Idag så tog jag mig tid att levla EvningWhisper lite (funderar faktiskt på att döpa om honom?), men hann inte med mer än tävlingarna i GÅD innan jag skulle laga middag och grejer, men men, bättre än inget i alla fall!
Håller på med en serie med! Kommer ladda upp den så fort jag är färdig hihi ^^
 
 
 

Derpy Derp

Red upp till observatoriet med ThunderDancer tidigare idag, och på något sätt så lyckades vi komma på fel sida av husväggen (starstablelogic). Sen fastnade vi så klart där inne så fick ringa till hemstallet.
Haha jag var så trött innan när jag spelade, det är nästan pinsamt hur mycket jag skrattade åt den här bilden.
Hej Mario!
 
 Antingen så gillar Mario en sparsam möblering, eller så har han lagt alla sina pengar på stjärnkikare och sin nya butik , han har ju inte ens ett golv därinne kraken! 


Dumma åska!

Det åskar här så kan inte spela just nu, tycker att åska är jättemysigt men det förstör mitt spelande haha!
Hann logga in och göra uppdraget hos Mario så nu kan jag handla i affären hos honom :D
Sen vågade jag inte ha datorn igång mer för det åskar så mycket att det skallrar i fönsterrutorna -_- Så ska försöka fundera ut nästa veckas aktiviteter för klubben tills åskan lugnat ned sig :)


Min vovve vill också vara med!

Kan ju inte bara ladda upp en bild på kissen, blir ju orättvist! Så laddar upp en bild på min hund med. Bilden är bara någon timme gammal, hon gick och la sig i sängen och tyckte att det var dags att sova!


Dags att sova!

Är så himla trött, sov ungefär tre timmar natten till idag... Dagens spelande gick inte så där jättebra, av nån anledning så vill inte min dator veta av starstable längre, blir så trött på allt strul! Missade dagens aktivitet pga att jag hela tiden blev utkastad ur spelet. Som tur var så hade de flesta i klubben annat för sig ändå hehe ^^ Det börjar bli ett mysigt gäng i klubben, hoppas det fortsätter så :). Nu ska jag följa min katt och min hunds exempel och sova, inget jobb i morgon och förhoppningsvis bråkar inte min dator mer så då kan jag ta tag i levlandet av min frieser ;)


Servern ligger nere, igen :(

Tänkte passa på att spela en stund innan jag måste åka iväg till jobbet (måste ju finansiera mitt spelande på nått sätt, ehe) nej då, skämt åsido.
Men så ligger servern nere! Kan i och för sig vara bra, det har varit väldigt mycket buggar och lagg de senaste dagarna så jag antar att det är det dom pillrar med? Servern låg ju nere en stund igår med...
Med ett så pass stort spel så är det nästan konstigt att det inte händer oftare!

Lite äldre bilder, helt random!

När min dator kraschade så försvann ALLA mina bilder från spelet, allt från gamla uppdrag och så vidare, heade bilder från över ett år tillbaka. Men några bilder fanns kvar i Facebookgruppen så sparade dem därifrån :)
Fina ThunderDancer (som numer har knoppar), kommer ihåg att jag var riktigt nöjd med bilden, alla mina bilder är helt oredigerade!
 EvningWhisper i en ny outfit. (Jag ändrar något litet på hästarna och/eller ryttaren så gott som varje dag, det är därför jag alltid är fattig hehe.)
SunWarrior fick vara vildhäst en liten stund!
 Tyckte att jag var riktigt duktig som rensat, sen upptäckte jag att jag ahde grejer i de andra flikarna med...
 SunWarrior och Haley, vet inte riktigt vad bilden var till för...
 ThunderDancer och Haley
 ThunderDancer den 1:a april när man kunde ändra färg på hästarna, testade alla färger man kunde ha men tyvärr är det här nog den enda bilden som finns kvar nu...
 Samma dag som Firgrove's championat öppnades, och som vanligt gick det åt pipan haha! Tror det här var sista dagen jag hade mitt vampyrsmink med :D
 
  
 Jag suger på att rida championat!

Jag är verkligen jättedålig på det här med championat!
Något jag däremot är bäst i världen på är att fastna i saker! Staket, stenar, gropar, stallen - allt! Vilket kanske inte är en så där beundradsvärd egenskap, och inte så smidigt när man ska rida championat! Jag tror att jag kommit på 8:e plats som bäst någonsin haha! 
Ligger alltid bra till, leder ofta till och med, fram till slutet av tävlingen. Då lyckas jag fastna i något och sen är det kört så det blir aldrig några rosetter för min del! Men men, övning ger färdighet antar jag? ^^
 
 

Mötesplats för spökritten

Vi möts vid brunnen i Fort Pinta klockan 19.30 ikväll! Ta gärna på dig något läskigt, eller kom som du är ;) Är du klubblös och vill gå med i klubben så ordnar vi det på plats :)


Pixel Warriors!

Japp, det är namnet på den nya klubben!
Tillsvidare så kommer informationen om aktiviteterna att finnas här :)
 
Klubben är ju nystartad så att det tar lite tid att få igång allt, men vi har satt en akrivitet om dagen som minimum!
 
Så här det det ut just nu:
 
Måndag 17:e Juni: Spökritt med picknick! Vi möts vid Fort Pinta klockan 19.30, sen rider vi iväg till ett kusligt ställe och berättar spökhistorier!
 
Tisdag 18:e Juni: Frågesportstävling, vad kan du egentligen om Starstable? Kom till den övergivna bondgården ovanför Moorland vid klockan 17.00 och testa dina kunskaper!
 
Onsdag 19:e Juni: Resultattävling vid Valedalesjön! Vinnaren kommer att bli uppgraderad till ''Erfaren Ryttare'' i klubben! Vi möts vid Valedalesjön klockan 17.30!
 
Torsdag 20:e Juni:Hitta Courtney: Ni får fler ledtrådar och varje ledtråd leder en liten bit på vägen fram till mitt gömställe, ni klurar ut det tillsammans. Beroende på tid så kanske vi leker kurragömma efteråt.20.00

Snälla öppna ett nytt område!

Jag fastnade bland de gamla uppdateringarna och hittade uppdateringen där GÅD öppnades. Kommer ihåg att de släppte ett ungefärligt datum först, och sen skrev de ut ett exakt datum. Jag och en kompis (som tyvärr inte spelar längre) satt och pratade om det i flera timmar, haha besatta much? 
 
I alla fall, GÅD öppnades 2012-06-05. Alltså över ett år sedan. Jag har absolut inte tröttnat på spelet, men när man inte har några uppdrag, gjort klart alla dagliga och tävlingar så blir det lätt lite långtråkigt. (Så länge det inte är nån galen typ inne som man kan flumma runt med hehe). Vore det inte kul att kunna rida runt på ett nytt ställe och utforska då?
 Sitter inte vid min dator, så lånade en bild från starstable.com...
 
Nu verkar det börja hända (ännu mer) saker på andra sidan vattnet! Om man står på stranden på Moorland så kan man se en massa nya detaljer, hrm... Sneaky?

Den allra första onsdagsuppdateringen någonsin

I väntan på att veckans uppdatering ska komma (nya hästar, utrustning och frisyrer, pelase?^^) så tänkte jag visa hur onsdagsuppdateringarna såg ut när jag började spela,känns som jag spelat i evigheter!
Men jag kommer faktiskt ihåg när hästtransportsfunktionen kom till spelet! Först så bara stod hästtransporterna där, inget hände när man gick in i dom och man var tvungen att rida överallt, inte så smidigt när man hade bråttom ^^
Så här såg den allra första onsdagsuppdateringen ut, den kom ut  2011-11-09!

Hej!
Nu har vi börjat med veckouppdateringarna som kommer ske varje Onsdag i spelet!
Här nedanför kan du se vad som har hänt denna vecka!

· Nya uppdrag! Linda vid stallet på Silverglade godset ger ledtrådar om vart de finns.

· Ny shop! Nya grejer att handla

· Du kan åter igen få mer XP och levla över level 9!

· Nytt quest system som kräver mer list av spelaren och kunskap om Jorvik! Men uppdragsgivare kan ibland låta dig vänta…

· Lås upp ett nytt race!

· Du kan nu åka hästtransport till de större stallen i spelet (om du upptäckt området du ska till först och är Star Rider)

· Postsystemet har börjat funka efter vintern! Du kan nu skicka och få brev av dina vänner.

· Hästens humörsystem är uppdaterat!

· Tävlingarnas resultat listas är uppdaterat!

· Ett flertal nya hemliga platser finns (se ledtrådar om vart de är på fliken ”Upptäcka platser” på kartan (tryck ”m”).

· Och mycket mer…

 

Vänliga hälsningar/
Star Stable gänget
 

Tillbaka igen!

Hellu! Bloggen har fått ligga på is i några dagar... Har knappt hunnit göra mer än att logga in, ta hand om hästarna och göra trädgårdsuppdragen sedan i tisdags... Anledningen till det är att jag varit hemma hos Violet som tagit studenten! (Inte i spelet alltså, utan i verkligheten hehe). Nu är hon hemma hos mig så det lär bli en hel del flummiga inlägg :)


Vad är det här nu då? Hihi

Bilden blev lite fail, men vill inte avslöja för mycket eftersom många brukar bli besvikna då ^^

Ännu mer sneaky...

Igår så skrev jag om den ''mystiska bryggan'' som man kan se ur vissa vinklar på långt håll. Den ligger vid Fiskarstugan mittemot Fort Pinta... Idag fick jag lite fler bilder på den...
Så här ser den ut på långt håll, det ser lite ut som ett tak på den?
Så här ser den ut när man kommer närmare...
Man kan klättra ut på den med ^^
 
Märke en konstig sak. När man står ungefär vid grillplatsen vid Fiskarstugan så kan man inte se det lilla skjulet utan bara den där ''bryggan''. Kommer det lilla huset försvinna och ersättas med en brygga? Sneaky...

Lite nya bilder kanske?

Haha kolla Thomas min och pose! Bringing sexy back ^^ 
En alldeles färsk bild. Fina Vingården, det ska mycket till innan jag byter hemstall. 

Äntligen en ny tävling!

Det visade sig vara värt att sova över för att kunna göra nästa dags uppdrag! En ny tävling! Det var lite oväntatså blev paff först men det gick rätt så bra ändå, red in i lite saker bara haha ^^ 

Den mystiska hästen i Vingården

Tihi, nu vet jag vad den mystiska hästen i skjulet var till för :D Tror jag i alla fall, kan inte se honom därinne längre i alla fall ^^  Tänker inte spoila för de andra som inte gjort uppdraget än så skriver inte mer än så :) 

Nattliga äventyr och ny ''brygga''

Förut idag när jag skulle delta i championatet vid Fort Pinta så fick jag syn på en sak på andra sidan av vattnet (mot Firgrove) så efter championatet red jag dit och kollade. På långt håll såg det ut som en brygga med höga pelare och ett tak typ, men när jag kom nära så var det bara en spång eller något liknande. 
Eftersom Violet hade fullt upp med IRL-saker, så fick vänta på henne innan vi kunde utforska ^^
 
Sen när Violet hade tid att logga in så red vi dit och kollade. Vi har massor av teorier som vanligt hehe. Vi har även kollat runt lite och konstaterat att vattnet är grundare på en del ställen än det var tidigare och lite andra småsaker, spännande :D 
 
Violet var snäll nog att ta en bild åt mig :)