Gallant Unicorn

Ingen som helst motivation

De senaste dagarna har jag varit så trött och omotiverad.
Inte bara till spelet och bloggen utan till allt. Allt jag gjort har varit som om jag gjorde det på autopilot och inget har känts riktigt roligt. Jag vet inte om det beror på att jag håller på att bli sjuk (har fortfarande ont i halsen och blir hes när jag pratat en stund, till exempel från att spela in videor) men när jag var på vårdcentralen sa läkaren jag pratade med bara att det antagligen var en envis förkylning som antagligen skulle gå över av sig själv så det är väl bara att härda ut och hoppas på att det går över.
 
Så ja, vad har hänt sedan jag uppdaterade här senast?
Jag har letat ägg över hela Jorvik (ja förutom i Epona, vad är grejen med att de inte lagt in ägg där?) och fått ihop hela setet med påsksaker. Det är ingenting jag lär använda till vardags i spelet. Men kanske till event?
Och så har jag testat att flyga till den nya molnvärlden. Jag blev riktigt förvånad när jag läste nyheterna då varken den världen eller Mica Stoneground är något jag hört talas om vad det gäller spelet. Lite otippat att de bara kastar in det så där, men det var välgjort och tävlingen rolig. Även om jag var sämst på den hehe.
 Thunderdancer var så vacker med sina rosa vingar!
Jag råkade stänga av Fraps när jag startade om datorn så jag ska logga in och ta lite mer bilder från molnvärlden och skriva mer om vad jag tycker om den lite senare idag :)
 Vi gjorde hästarna vackra genom att hälsa på en av de magiska kaninerna och sedan gav vi oss ut på äggjakt!
 

Såååå coola uppdrag!

Jag och Sasha livestreamade hela uppdragsserien, första delen på min kanal och andra delen på hennes.
 
 
Jag gillade de här uppdragen, de var spännande och välgjorda och de tog tid.
Det är en sak som jag verkligen uppskattar med de senaste uppdragen, att de tar ett tag att göra. Det känns som att man hinner komma in i rätt stämning utan att det för den sakens skull blir långdraget.
Vi fick prova på coola saker och träffa coola personer! Det enda jag var lite besviken på var alla stavfel i dialogerna. Det var inte bara ett eller två utan många. Det fick det hela att kännas lite ihophastat tycker jag. Visst det förstörde absolut inte upplevelsen, MEN det var ändå så pass många att det var störande. Särskilt för mig som verkligen retar mig på stavfel och liknande i andras videor på Youtube eller om jag för ovanlighetens skull kollar på ett program på tv med text och det är stavfel i texten...
Visst ett litet fel här och var som smyger sig in kan jag absolut köpa, men det var så många i de här texterna? 
 
 

Lilla bebisen!

Ännu en lite sneaky sak i dagens uppdatering, en bebishäst!
Thunderdancer blev alldeles till sig, han kanske inte har sett ett föl innan?
 
Jag undrar om det här bara var för syns skull eller om det kommer att fylla någon funktion?
Sjukt söt är den i alla fall!

Så coolt!

De passade på att smyga in en ny funktion i dagens uppdatering!
Klicka på ctrl när du står på marken så kan du huka dig och smyga runt som en ninja!
 
Thunderdancer kunde inte bry sig mindre om mina ninjamoves...
Han får nällt vänta tills klockan 21.30 ikväll med uppdragen, för då kommer Sasha hem och vi ska streama på Youtube medan vi gör uppdragen. Woop woop!

Vår i luften!

Den här underbara bilden laddade SSO just upp på sin Facebook, den är såååå fin!
Jag älskar vintern, men just nu är jag faktiskt lite trött på den. Snön börjar smälta där jag bor och jag ser verkligen fram mot tidiga vårtecken så som snödroppar och fåglar som kvittrar!
 Jag önskar att vi hade kunnat få lite variation på tränsen och nosgrimmorna till tränsen inne i spelet!
 
Det verkar som att uppdateringen tar lite längre tid idag, spänningen stiger!
Utöver huvuduppdrag så hoppas jag på att den resande marknaden där vi kunde köpa utrustning och kläder dyker upp igen! Och så klart en större garderob ehe...

Nya huvuduppdrag i morgon?

Jag funderar på om Herman och Syntax placering kan vara en hint om kommande uppdrag?
 

Sista dagen att skriva in koden för setet!

Glöm inte att skriva in koden SUPERHEROSET för att få en fin sadelväska, en fjäder till svansen och en till tränset. SSO skrev ut att koden var giltig tills idag (19:e mars) men jag testade att skriva in koden på ett av mina andra konton och den fungerar fortfarande så skynda skynda om du inte skrivit in den!
 

De nya sakerna från regnbågen

Jag har fått flera kommentarer med önskemål om att skriva vad som är nytt för i år från regnbågarna.
Här är hela setet på karaktären och hästen:
 Till hästen: Sadel, träns, schabrak och benlindor:
Till karaktären: Hatt, jacka, byxor och stövlar:
Hur snygga är inte benskydden? Jag tror inte jag kommer använda hela setet så mycket.
Men schabraket och benlindorna till en stilren outfit med svart sadel och träns kan nog bli riktigt coolt!
 
Jag har lämnat in närmare 1000 guldbitar (eller vad man nu ska kalla dem?) och jag har inte fått några nya handskar, några dekorationer till hästens svans och träns, någon sadelväska, ett nytt husdjur eller någon mask. Så jag antar att det inte finns några nya sådana saker i år? 
 
(Det var tur att jag loggade in för att ta bilder för jag upptäckte första nu att min stallhjälp tar slut idag!
Jag veeeeet att många hävdar att det finns en bugg som gör att hästarna inte blir långsamma men jag vill inte ha hästar med röda smileys. Det känns elakt haha! Använder de 100 Starcoinsen jag får varje lördag till att köpa stallhjälp).

Klart Aria ska jaga regnbågar hon med

En av få nackdelar med att ha mer än ett konto är att man får göra om uppdrag flera gånger. 
Vissa uppdrag är jätteroliga att göra flera gånger, andra är inte lika roliga... Jag har just börjat jaga regnbågar på Aria Batman och det känns som att jag bara får samma saker om och om igen. Som tur är så är det de ''gamla'' benlindorna jag fått flest av så jag får en hel del Shillings när jag säljer dem.
 
Idag började med att bygga upp cirkusen med:
 Tycker det är så kul när vi får se Jorvik från ovan. 
Hade älskat en sådan funktion, tänk vilka coola bilder och videor det hade kunnat bli?

Regnbågar och mer Harry Potter!

Jag sparade på mig en hel hög med regnbågsguld i slutet på förra årets event (efter att jag hade fått alla sakerna) så jag har inte behövt leta efter guld alls i år mjehehe!
 
Jag tror att jag fått alla nya saker? Verkar inte finnas några dekorationer för man och svans, någon ny sadelväska, något husdjur eller glasögon/mask som är nya i år? Men det som jag fått har varit riktigt fint!
 
Och idag hade vi faktiskt ett event utöver mötet (annars brukar vi bara ha möte på onsdagar), vi hade en quidditch-turnering där vi skulle fånga Annie som skulle föreställa olika bollar. Vi skulle gruppa henne vilket inte var det lättaste, särskilt inte i Dinodalen! Vet inte om ni kan se det på min outfit men jag blev placerad i Slytherin! Blir alltid placerad där när jag gör test ehe ^^
Lite kul att vi valde ut outfiten i måndags och så kom regnbågarna tillbaka idag haha!
 
Av någon anledning är det här den enda bilden jag tog under eventet?
 

Vi är redo för Harry Pottervecka!

Hur snygga är inte Haley och Thunderdancer? Och ja, grodan som just nu kallas ''Kvack''...
 Vi har inte blivit indelaed i elevhem ännu då kvällens event är elevhemssortering. Så lite nervöst är det!
Det är därför jag inte satt ihop en outfit för ett specifikt elevhem utan försökt se neutral ut! Vi har fått världens längsta packlista från påhittiga Alyssa som ska hålla i våra två (!!!!) veckor med Harry Potter-tema. Efter lite fixande med garderoben så fick jag faktiskt med mig allt så nu är vi redo, och taggade! Älskar allt som har med Harry Potter att göra. Mest böckerna, men även filmerna. Särskilt filmmusiken! Sasha Duskgirl är fortfarande på besök hemma hos mig så vi har lyssnat på massor av soundtracks för att komma i rätt stämning inför eventet! 
 
(Biild från en av mina absoluta favoritscener ur hela filmserien. Så maffigt och MAGISKT!)
 

Jag vill ha alla Nordsvenskarna!

De nya Nordsvenskarna som kom till spelet i onsdags kallar på mig.
Det lite tråkiga är att jag varken har tid eller ro att sitta och levla massor av hästar just nu, och jag vill verkligen inte ha hela stallet fullt av låglevlade hästar så jag tänker vänta med att köpa en ny häst...
 
De här två är ju helt fantastiska, kommer sluta med att jag äger alla Nordsvenskarna sen ehe.
Köpte du någon av de nya? Vilken är din favorit?

Herman är friiiii

Äntligen fick vi rädda Herman!
Jag tycker att uppdragen var riktigt roliga, tävlingen i slutet orsakade en hel del panikartade skrik från mitt håll. Lever mig in lite för mycket i spelet haha! Dock så tyckte jag att uppdragen avslutades på ett lite märkligt sätt? Jag tycker i alla fall att det varken var ett avslut eller en hint om en fortsättning (ja alltså en fortsättning lär det ju bli, men det kändes inte som det?) så jag hoppas vi får veta mer om CHILL och Mrs X och allt annat runt dem snart! Tyvärr så fotade jag inte så mycket under uppdragen, men jag filmade en hel del av alla coola scener vi fick ta del av! Självklart var Thunderdancer med på äventyret!
 

OMG!

Vad ska det här betyda?!
 Verkar ha råkat ut för en bugg med, får upp det här hela tiden:
 

En ny värdekod!

Jag vet inte om hashtagen SSOSuperhero nådde gränsen målet de satt upp (8000 var det va?), men vi fick ändå en värdekod som ger en svansfjäder, en tränsfjäder och en sadelväska! Tycker grejerna var jättefina!
 Skriver du in koden SUPERHEROSET så får du sakerna till din brevlåda i spelet, tack SSO! :D

Jag har köpt en Sasha-räv!

Igår på kvällen (okej mitt i natten) så köpte jag en till räv.
Den gråa räven med gröna ögon påminner mig om Sasha, hon har jättefina gröna ögon (irl alltså) så hon fick bli en räv i spelet hehe. Först hade jag tänkt köpa den vita räven med blå ögon med, men det får nog vänta lite. De är ju lite dyra de där sötnosarna... Jag vet inte varför Rainbowwarrior ser så ledsen ut dock?
 Hur söta är de inte när de gräver?
 
Även om rävarna är sjukt gulliga så hoppas jag på att de lägger in fler djur som kan springa med när man rider. Kanske en hund, en katt eller vessla? Hade varit så coolt med ett djur som kunde flyga också! En fågel, en drake och kanske en fladdermus till Halloween? Men det skulle kanske bli för svårt att få till bra i spelet?

Vilka raser vill du se i spelet framöver?

Starstable laddade upp den här omröstningen (eller vad man ska kalla det?) på Facebook tidigare idag.
Jag var inte alls partisk och röstade på en av raserna min egen häst är ehe^^
 
Haha näe då, jag röstade på flera raser. Bland andra Marwari (sååå söta!).
Klicka HÄR för att komma till enkäten 

Meeeeeeeen

Skulle spela en liten stund nu på morgonen, det går ju så där alltså...
 
När det uppdaterat färdigt så händer det ingenting :/