Gallant Unicorn

Tack SSO!

Jag blev så glad när jag läste nyheterna idag, har längtat så mycket efter att kunna ta bort handskarna och hatten från karaktären. Det kommer underlätta sååååå mycket för mig! Tänk vad skönt att slippa ha handskar på karaktären när man ska på strandparty på Fort Pintas strand?
 
Och t-shirten som kom till Lifetimeshopen var så fin, jag älskar att de lägger in mer och mer verklighetstrogna saker! Den här hade jag kunnat tänka mig att använda i verkligheten!
 

Kärleksfulla djur, och svampar?

Jag sprang runt med Nadine inne i Mistfall och försökte komma ikapp med uppdragen där.
Passade på att fota de söta djuren med hjärtan när jag ändå sprang runt.
Har inte kollat om det finns på fler ställen, men hur söta är inte de här?
 Svampar visar tydligen också kärlek till varandra, gulligt det med! 
 

Den 26:e februari 2015

Jag har så många bilder som jag laddat upp på Facebook för att kunna spara ned dem på telefonen och ladda upp på Instagram, idag kom den här bilden upp som minne på Facebook och ja. Tiderna förändras!
 
Både hästen och karaktären har fått ett nytt utseende sedan bilden togs. Saknar Haley's hals...
Och varför hade jag vampyrsmink? ^^

Stanna, jag vill bara gosa!

Den ville inte gosa utan gömde sig i en sten/snöhög? 
 
Som tur var så hittade jag en annan räv som var mer pratglad!
Jag dööööör, den är så gullig!!
Jag håller tummarna för att den hör till ett kommande uppdrag och att vi kommer kunna köpa en likadan i spelet för om de lägger den som ett Starcoinserbjudande nu när jag just spenderat några hunda på Starcoins så blir jag lite ledsen haha!
 

Ett liv utanför spelet

Anledningen till mindre uppdatering här är inte att jag tröttnat på varken spelet eller att blogga, jag har helt enkelt inte haft möjlighet att spela så då finns det ju inte så mycket att skriva om haha!
Jag har varit inne och spelat en stund tidigare idag, och jag älskade uppdragen som kom idag! Först så trodde jag att det skulle vara ett sånt där kort uppdrag där man ska hämta och lämna en sak men näe, det tog tiiiid att göra klart uppdragen och jag satt bara och myste med en kopp te och en filt. På något sätt har jag lyckats bli förkyld IGEN! Jag vet inte hur det gick till, men förkyld är jag. Så less på det nu!
Och så tävlingen som ploppade upp på arenan, den är såååå rolig just eftersom den känns så verklighetstrogen!
 Och så kossorna, de är så söta nu! 
 
Jag red runt som röda Zorro och hämtade kor och grejer, jag gillar verkligen kläderna så jag vill inte byta ut dem!

Usch och fy för migrän!

Jag har haft ännu en migränattack som vägrade släppa så gick runt lite som en zombie i en dimma flera dagar.
Ännu mer tjat på läkare som inte vill göra någon utredning utan hellre ger mig olika tabletter, jag som fått stränga order av andra läkare att helst inte äta ens Ipren på grund av dåliga njur och levervärden efter cellgifterna jag fick för att råda bot på min hudsjukdom blir ju sjukt förvirrad. Först ska jag inte äta värktabletter annat än i absolut nödfall. Sen ska jag äta flera olika smärtstillande som de vill testa. Vad göra?
 
Hur som helst, det är inte kul att sitta och spela när man är helt ludig i huvudet av huvudvärken, det blir liksom inget ordentligt gjort varken i eller utanför spelet. Idag vaknade jag utan huvudvärk så jag passade på att ta en långpromenad med hundarna, sen städade jag hela huset och avslutade med att åka till stallet för att mocka och fodra. Så, nu känns det bra att sätta sig vid datorn och bara slappna av.
Dock så vet jag inte riktigt vad jag ska styra upp, spela och göra uppdrag på något av mina konton som är i lägre level eller börja med att redigera video? Lyxproblem haha! Ska börja med att kolla vilka konton jag är Starrider på. Är lite lat med att hålla ordning på det ehe... Igår så var jag inne och spelade en stund på kvällen, hur snygga var vi inte på discot? 
 

Glöm inte värdekoderna!

Koden för gosedjuret som vi fick för att fira att jorvikwild nådde 5000 + poster går ut idag, den gick att använda alldeles nyss så jag antar att den är giltig dagen ut? Koden är i alla fall: RAINBOWPLUSH 
 
Sen fick vi en kod igår för att fira alla hjärtans dag, den koden är VALENTINES2018 och den ger 200 Starcoins! Den koden går ut den 16:e februari.
 
Så missa inte att använda de här två koderna nu innan de går ut :)
 
(Ni kommer att få läsa mer om denna ytterst annorlunda outfit lite senare idag haha!)

Bör vi vara rädda?

Okej. Vad kom ur den här transporten och vart tog det vägen sedan?
 
(Jag veeeeet att det är en bugg som dyker upp här och var haha!)

Strandsatt i Mistfall

Jag tog tag i Mistfalluppdragen på Vanessa för några dagar sedan (haha det är ju inte riktigt lika kul att göra uppdragen för tredje eller fjärde gången så det tog lite tid) och idag råkade jag ut för en inte så rolig bugg. 
När jag skulle åka med bussen tillsammans med Rania för att konfrontera Raptor i gallerian (haha det där lät så dramatiskt!) så fick jag nätverksfel varenda gång jag hade accepterat uppdraget. Eftersom jag inte hade låst upp transporten än så kunde jag inte ta transporten till Fort Pinta för att åka med bussen där och bussen i Dundull kom inte alls. Jag antar att den busshållplatsen inte blir tillgänglig förrän man åkt med Rania för första gången?
 
Så det var bara att börja springa mot Fort Pinta,
för smart som jag var så hade jag så klart bytt hemstall till det i Dundull ehe...
Förstår ni hur glad jag var när jag väl hade kunnat göra klart uppdraget med Rania så att jag låste upp transporten? Nu blir det lite enklare att göra uppdrag haha! 
 

En häst som inte klarar sig själv

Jag höll på att ta bilder till Instagram och lämnade datorn lite fort för att ge mina katter nytt vatten (de är lite bortskämda och vill ha nytt vatten så fort de druckit upp hälften av skålens innehåll) utan att tabba ned spelet. När jag kommer tillbaka så står hästen halvvägs upp på en sten och ser förvirrad ut:
 
Honom kan man ju uppenbarligen inte lämna ensam haha!

Den finaste fina hästen

Okej, jag känner att jag måste påpeka att min starthäst fortfarande är min favorit.
MEN min nya Nordsvensk kommer nog bli en av mina favoriter utöver startis!
Titta på henne!
 
Även om jag är väldigt imponerad över hur bra uppdateringen av Nordsvenskarna blev så tror jag att det är likheten mellan just den här svarta Nordsvensken och min förra häst som gör att jag är så kär i min nya häst.
Tyvärr har jag väldigt få bilder på Trullan, det var länge sedan jag hade henne och det var inte så vanligt med svinbra kamera på mobilen på den tiden ehe. Men visst är hon söt? Eller var kanske. Jag har inte kollat upp om hon fortfarande lever. Så länge jag inte vet så kan jag i alla fall låtsas att hon gör det.
 

Nordsvenskar idag!

Jag är så himla taggad på de nya hästarna, ska bli kul att se dem i spelet!
En annan sak jag veeeerkligen hoppas på i uppdateringen är den resande marknaden med kläder och utrustning. Vill kunna köpa tränset utan nosgrimma som passar till Moorlandsetets sadel. Det bara försvann ut min ryggsäck från en dag till en annan (jag har inte sålt eller kastat det) och jag saknar det.
Sen är jag så klart nyfiken på vad de kan tänkas hitta på för nya saker!
 
Hur söt är inte Connemaran när den hoppar?
 
 

Ponnymys med Sneaky Dragons

Den här veckan är det jag som bestämmer och självklart tog jag tillfället i akt att leka med ponnyer!
 
Anledningen till att jag bytt tillbaka till min gamla buggfrisyr är att jag var tvungen att filma en scen till Onyx haha, jag är lite ledsen över att de inte fixat till skuggningen i håret än för jag gillar verkligen just den frisyren. Men men...
 
Aja, tillbaka till eventet!
Vi red ut på en mysig runda och stannade till och fikade och pratade ponnyminnen. Alltså så himla mysigt! Jag älskar att bara logga in och hänga med klubben! Allt var bara MYSIGT helt enkelt haha!
 Hur gulligt är det inte med alla ponnyerna?!
 

Nya Nordsvenskar!

Har ni sett videon?
 
 
Intressant hur de valt att ta med en avklippt svans, jag hoppas i alla fall på att det bara ska vara taglet som är avkapat och inte själva svansen. Nog för att det var vanligt förr, men jag tycker alla hästar (och andra djur för den delen) ska få ha kvar sin svans. De har fått den av en anledning, då ska den få vara kvar enligt mig. Ja, jag vet att det bara är ett spel och att pixelhästarna inte behöver vifta bort flugor, men ändå?
Som tur är verkar det ju gå att välja eftersom de visar dem med både kort och lång svans. Så då är det ju ingen fara. Kanske är det ett första steg mot att kunna välja man och svans separat?
 
Jag är helt säker på att den svarta kommer att flytta in i mitt stall, oavsett hur söta de andra är.
(De visar ju oftast två i en teaser, sen kommer det en tredje till spelet).
Anledningen är att den svarta påminner mig om en häst jag hade när jag var yngre, hon var/är (vet tyvärr inte om hon lever idag) en kallblods travare och hästen i spelet saknar det vita i pannan. Men ser ni likheten?
 
 

På tal om buggade frisyrer

Jag loggade in på mitt Vanessakonto, och Vanessas frisyr ser hemsk ut.
 
Det första jag kom att tänka på var den där videon med en tjej som fastnar med håret i en skruvdragare
och blir ofrivilligt skallig där hennes pannlugg en gång satt.  
 
Så, jag bytte till en annan frisyr och passade på att byta outfit på både Vanessa och hennes häst.
 
Det finns en hel del frisyrer i spelet som jag gärna skulle vilja testa, men som känns ''onödiga'' att köpa då de knappt syns när man har hjälm/mössa/hatt på sig. Jag hoppas verkligen att de lägger in en funktion där man kan välja att ta av både huvudbonad och handskar snart. Jag hoppas att de faktiskt står fast vid det de skrev och jobbar på en sån funktion för det skulle förbättra en hel del tycker jag! Hur cool är inte den här frisyren liksom? 
 

Ännu en chans att köpa en Silverrräv.

SSO har lagt in erbjudandet där man kan få en unik räv när man köper Starcoins igen.
 
Jag känner lite att mjeh. 
Jag blev helt kär i silverräven när jag såg den på nyhetssidan. Men, sen när jag sett dem inne i spelet några gånger och blivit spammad med bilder på Instagram så blev jag liksom mätt på den?
Den är jättesöt, det tycker jag fortfarande, men jag väntar nog hellre och ser om det kommer något annat husdjur i samband med Starcoinspaket. (Det är ju inte så att jag är i ett stort behov av Starcoins eftersom jag ändå inte kan köpa det jag vill i spelet på grund av att de vägrar att fixa garderoben).
 
Tycker faktiskt att det är lite trist att de fortsätter med såna här erbjudanden till höger och vänster men struntar fullständigt i vad deras kunder faktiskt vill ha i spelet. Om det nu är något som är så svårt att fixa med garderoben och de andra buggarna (tex vissa av frisyrerna) så kan de kanske använda lite av de pengarna de får in på Starcoins för att utbilda sin personal alternativt ta in mer kompetent personal? Det som stör mig mest är att de inte svarar på kritiken med något annat än automatiska klipp och klistra svar :(

Något är väldigt konstigt med min blogg

Jag har märkt att det är något som inte är som det ska med bloggen. Designen buggar trots att jag inte har ändrat något och nu har kommentarer och inlägg börjat postas typ femdubbelt? Så fort jag är frisk eller i alla fall lite piggare så ska jag kontakta supporten och se om de kan svara på vad som är fel. Så tills dess så får det helt enkelt vara lite kaos här ehe...

Pluttisen!

Som alltid när SSO hittar på något utöver det ''vanliga'' med uppdrag och nya hästar så delas spelarna i två läger. Det hetaste att bråka om just nu verkar vara hur vida det var orättvist att de som inte bidrog till #jorvikwild skulle få ta del av belöningen eller inte. För att alla vet ju att de som som bidrog genom edits och målningar gjorde det under pistolhot. Inte så att det var frivilligt eller så... Sen själva belöningen verkar även den vara rolig att bråka om, vissa beter sig som att de jobbat arslet av sig i flera dygn i streck utan vare sig vila eller mat och sedan fick ett gosedjur att ha i sadelväskan som belöning. Helt ärligt alltså, vad är det för fel på folk? De blir kränkta helt utan anledning. Det var helt frivilligt att sprida #jorvikwild OCH det är faktiskt helt frivilligt att skriva in värdekoden för gosedjuret. Vill man inte ha det så låter man bli att växla in värdekoden helt enkelt. Hur kan det vara så svårt och varför måste man skriva långa noveller på Instagram om hur hemska och orättvisa SSO-teamet är?
 
Jag tycker gosedjuret är så sött! Det enda lilla jag hade velat ändra på är storleken på hästis (min heter det i väntan på att ett bra namn ska dyka upp, okej?).
Den är väääldigt liten, nu testade jag i och för sig bara på en urhäst. Men ändå? 
 Violetwarrior ser inte så nöjd ut dock...