Gallant Unicorn

Hej igen!

Nu är jag hemma, eller, jag har varit hemma sedan klockan 04 i morse typ...
Men jag vaknade upp med en sån hemsk huvudvärk att jag har legat däckad i sängen hela dagen.
Det är först nu framåt kvällen som jag har orkat ta mig upp och sätta mig vid datorn. Jag har fixat med intervjuerna jag fått in (de tidsinställda inläggen verkar fungerar igen, yey!) så snart kommer det komma upp en intervju på morgonen varannan dag igen! Längtar faktiskt efter att komma in i rutinen att levla och spela in videor igen! fina lilla Strawberrycake kommer att få vara med i den här veckans levlingshäng!
 
Just nu sitter jag och äter en pizza som snälla Simone Winterknight åkte och hämtade åt mig (han skulle ha en själv med så det var inte så att han bara åkte för min skull haha!) och snart ska jag logga in på SSO och förbereda för att spela in en video som jag tyvärr fått skjuta fram flera gånger på grund av att det varit så mycket folk här. Jag tror inte jag kommer ha energi nog för att spela in den ikväll, jag blir helt matt i hela kroppen efter att jag haft migrän så det blir antagligen i morgon!  Hur har ni det? Haft en bra helg? :)

Stor och liten

Snälla Ebba ställde upp som modell med sin ponny så att jag kunde jämföra färgen på den senaste Quartern och ponnyn. Båda är rödskimlar men jag skulle nog säg att det skiljer lite i nyansen på deras päls? 

Bilderna blev ju tyvärr väldigt mörka eftersom det hade hunnit bli kväll när jag tog bilderna... Många har skrivit att de inte alls gillar färgen eftersom den är "ful, gör så att hästen ser rakad ut, ser ut som en misslyckad fux" och så vidare. Ja, det vore ju lite konstigt om en rödskimmel såg ut som en fux? Jag förstår ju att alla som spelar inte är intresserade av riktiga hästar och/eller insatta i hästfärger och deras korrekta namn. Men att då sätta sig och skriva att alla som köpt den senaste Quartern har köpt en ful fux? Ge er! 
Jag personligen tycker att de fått till rödskimmelfärgen riktigt bra! 

Quartern är lite mer glansig men utöver det och nyansen på manen och svansen (ponnyn är lite mer röd/orange) så tycker jag att de är väldigt lika! Som en stor och liten version av en häst och jag tycker det är riktigt sött! 

Jag är ute på äventyr

Under natten till idag så kom jag fram till att de var alldeles för länge sedan jag träffade Amanda Wolfdaughter. Så... Jag bestämde mig för att släpa med min man och åka de 19 milen det är hem till henne där och då, någon gång efter midnatt så där... Jag och Amanda hade pratat om att jag kanske skulle komma och hälsa på under helgen men jag skrev att jag behövde fixa i ordning lite hemma först. Sen slutade jag skriva helt och hörde inte av mig förrän vi var en kvart ifrån där Amanda bor. Då skickade jag en bild till henne för att hon skulle se vart vi var, sen fick jag det här svaret:

Grejen är att Amanda har (både med sällskap av andra från klubben och som ensam brottsling) överraskat mig genom att komma på spontanbesök ett antal gånger. Nu var det min tur! Tänk att SSO ligger bakom några av mina mest värdefulla vänskapsrelationer idag, det hade jag aldrig kunnat föreställa mig när jag började spela!

Jag har med mig laptopen men jag avskyr att skriva på den (har väldigt svårt för tangentbordet på den) så jag kommer att uppdatera bloggen, men från mobilen. Så om texten ser konstig ut så vet ni varför 😊 
Kommer spendera så mycket tid som möjligt med Amanda nu tills vi åker hem igen på söndag, och eftersom jag inte har med min stationära dator så kommer jag inte kunna ladda upp några videor förrän jag är hemma igen... Men jag kommer ju spela på laptopen så mina inlägg slipper ni inte så lätt haha!

Min nya häst får ha knoppar nu...

Jag brukar i stort sett aldrig knoppa mina hästar om jag inte ska fota dem med någon särskild outfit eller om vi ska ha event med klubben osv...
Men, min nya Quarter kommer att få ha knoppar tills vidare. Här är anledningen:

När man väljer den korta manen så får hästen en kal fläck där det ser ut som den kliat av sig allt tagel. Ouuf.
Inte alls fint! Så nu är det (minst) två buggar som rör hästarnas manar.
Den på bilden och så den som gör att hästen får alla frisyrer på samma gång bara man håller muspekaren över de valbara manarna hos hästfrisören... Så här:
Jääääättefint haha!
Den buggen försvinner som tur är så fort man loggar ut och in igen...

Hoppas de löser de här buggarna snart, för jag tyckte min nya Quarter var fin i den där manen men jag vill inte rida runt med en skallig häst! 
Friesern klar och en ny häst i stallet!

Igår så levlade jag klart min Frieser, det kändes nästan lite tråkigt eftersom jag gillade att levla den!
 
Men, anledningen till att jag levlade klart Friesern istället för att spara den till levlingshäng är för att det kom en häst med en färg som jag väntat på väldigt länge. Det är den nyaste Quartern jag syftar på.
Ända sedan det kom en ponny med samma färg så har jag velat ha den färgen på en stor häst och igår som kom den äntligen till spelet! Jag gillar den verkligen (Onyx är så klart fortfarande min favoritQuarter haha!), jag döpte min nya häst till Strawberrycake! Köpte du någon ny häst igår eller väntar du på att någon särskild häst ska komma till spelet? Jag vill så gärna ha fler borkfärgade hästar! Insåg i efterhand att jag uttryckte mig riktigt galet, jag menade att jag vill ha in fler borkfärgade (gulbruna-ish) hästar i spelet men många tolkade det som att hästen på bilden är borkfärgad, så är det inte utan hästen på bilden är en rödskimmel! Tur att ni var snabba och påpekade det så jag kunde ändra haha! 
 

En video med somriga outfits

Den här videon klippte jag ihop igår :)
 

Några till bidrag till min samling

Jag har sparat det mesta som jag kommit över som har med spelet att göra. Allt från affischer till de små korten man får om man köper Starcoins vid olika högtider. Vad jag ska göra med det jag samlat på mig kommer ni att få se lite senare hehe, är inte riktigt klar än...
Idag så var jag inne i en bokhandel och hittade det här: 
 
Hur fint? Det kunde jag så klart inte låta bli att köpa! Pennfodralet kostade 79 kronor och setet med pennor, vässare och sudd kostade 59 kronor. Kommer antagligen inte att använda sakerna (förutom möjligtvis pennfodralet då) eftersom jag tycker att pennorna är för söta för att vässa haha! Och innan ni frågar, jag har ingen som helst koll på vart saker ifrån spelet säljs. Hade bara tur och hittade det här när jag letade efter uppföljaren till boken jag håller på att läsa nu så jag tror att vi helt enkelt får hjälpas åt att hålla utkik 😊

Brum brum

Är det bara jag som sitter och gör ljudeffekter i mitt huvud när jag springer runt med mina hästar? 
''Wrooooom och bruuuum bruuum'' typ? Det är en vana jag haft med mig ända sedan jag började spela haha!
(Tur att folk inte hör mig ehe...)
 
På spelfronten går det verkligen upp och ned, antingen sitter jag i flera timmar och spelar in videor eller så loggar jag bara in för att svara på brev och liknande. Just nu finns det inget mellanting och jag suktar efter ryktesuppdrag. Något att bryta av lite med. Men jag tror det blir bättre när eventen med klubben drar igång igen! Som om jag ens har tid att sitta och maska på SSO egentligen, håller på att måla fönster för fullt hemma. Usch och fy vad varmt och obekvämt det är! Men men, nu ska jag sätta mig och spela in en outfitvideo! Hur har ni det i värmen? Eller är det bara i Småland som det känns som att hela världen håller på att smälta? :)

Intervju med Esther Moongarden

Esther Moongarden
 
För att svara på samma frågor klicka här och följ instruktionerna❤
 
 
Fråga: Hur länge har du spelat? 
Svar: Runt 3år. 

Fråga: Är du starrider? 
Svar: Ja, inte lifetime men fyller på då och då. 

Fråga: Är du med i en klubb? 
Svar: Ja, Cometa Arrows. 

Fråga: Skulle du välja en annan starthäst om du kunde? 
Svar: Ja, eller det beror på hur du menar, men jag hade helst velat ha en annan om du menar ras. 

Fråga:Hur ofta spelar du? 
Svar: Oftast 1-2 timmar per dag. 

Fråga: Spelar du andra spel? 
Svar: Nej, jag spelar oftast star stable. Förut spelade jag moviestarplanet men inte nu längre. 

Fråga: Vad är viktigast för dig i spelet? 
Svar: Vänner,klubb att jag trivs. 

Fråga: Har du någon favorithäst i spelet? 
Svar: Min quater som heter dreamlove. 

Fråga:Har du någon förebild i spelet? 
Svar: Nej, ingen just nu. 

Fråga: Har du spel ljudet på när du spelar eller lyssnar du på musik? 
Svar: Jag har inte spel ljudet på men jag brukar oftast ha tv:n för att det är på något sätt roligare när man har ljud runt omkring sig. 

Fråga: Vad för sorts dator spelar du på? 
Svar: En Asus men ska köpa en ny vet dock inte vilken. 

Fråga: Läser du bloggar om spelet, isåfall vill du rekommendera någon? 
Svar: Nej jag läser ingen vill börja läsa någons, så ska hitta en jag gillar och börja kolla på hens blogg. 

Fråga: Vad för ras vill du ska komma till spelet? 
svar: ingen speciell just nu. 

Fråga: Vad är dit bästa minne? 
Svar: Ganska svårt men jag tror det är när jag brukade spela med min jämngamla kusin. 

Fråga:Hur är du som person i spelet? Klubbens clown,den seriösa,hästsamlare? 
Svar: Jag tror nog att jag är både klubbens clown och seriös, för jag är inte bara seriös. 

Fråga: Hur kom det sig att du började spela? 
Svar: Såg på reklam och tyckte att det verkade bra så jag provade och det var kul så jag fortsatte. 

Fråga: Vart har du ditt hemstall? 
Svar: För tillfället i silverglade byn eller Stever, det känns som om det är så neturalt typ i mitten av allt. 

Fråga: Vad är din önske funktion? 
Svar: En hage kopplad till hemstallet så att min hästar kan gå fria så de inte bara står inne hela dagen, att gubben ska få ett eget hus inte behöva var med hästarna hela dagen att vi människor har ett eget hus med garderob och att vi kan äta i det. Som man själv ska få inreda. Och lite sånt verklighets baserade funktioner. Typ att man kan gå in och ut i stallet utan hästen.

Flummigt levlingshäng

Tidigare idag så spelade jag in ett levlingshäng med Sasha Duskgirl och Haley Underfall, det kommer att bli det flummigaste levlingshänget någonsin så vi får se vad det får för respons sen haha!
 
Nu är min lilla Frieser level 11, kan inte ens minnas när det tog så här lång tid för mig att levla en häst senast men jag har sparat den till levlingshängvideor så det får vara okej ändå...  
 
 

Så, vi fick en liten sneak peek!

Jag tror inte att någon har missat bilden på uppdateringen på hemstallen?
Ska vi ta och analysera sönder den lite? Klart vi ska ehe...
 
Så, vad är det vi ser på bilden?
Jag skulle väl vilja påstå att vi mer eller mindre kan konstatera att det kommer att komma boxar!
Nice, spiltor känns helt ärligt lite ridskolestall ala 70-talet enligt mig. Eftersom bilden är tagen väldigt nära dörren så är det ju inte så lätt att se hur höga väggarna i boxen är, de ser väldigt höga ut jämfört med dörren men det kan ju vara vinkeln som luras! Jag hoppas dock på att väggarna ska vara så pass låga att hästarna ska kunna se varandra, så att det inte blir som en låda per häst med höga väggar. Men helt ärligt, det är inget jag skulle gråta över... Vi får ju boxar? Jag hoppas på att det är galler där på sidorna av dörren, den delen av dörren som inte syns.
Tänk om våra pållar kommer kunna stå och titta ut över boxdörren? 
 
 
Vad mer då? Jo ett hönät! Det har vi inte sett tidigare i spelet va?
Och en vattenhink, kanske slipper våra hästar dricka svart gyttjevatten från Pi's träsk nu? ^^
Och det ser ut som att det är en krubba där i mitten, jag tycker det ska bli intressant att se vad den kommer fylla för funktion för i nuläget så äter ju våra hästar bara hö och grönsaker/frukt, men den kanske bara är där för syns skull? Hur som helst så tycker jag att det genast ger stallet ett mer modernt och verklighetstroget utseende!
 
En av de allra första sakerna jag reagerade på är stången som sitter på utsidan av dörren. Kanske är den ''bara'' ett handttag, men i min värld så använder man en sådan stång för att hänga täcken på. Kanske önsketänkande från min sida, men det hade varit så himla mysigt att kunna natta sina hästar med varsitt eget pyjamastäcke innan man loggar ut! Det där med täcken är dock inget jag väntar mig ska komma, jag trodde liksom vi skulle kunna hänga upp våra sadlar och träns i ''sadelkammaren'' som vi har precis innanför dörren i hemstallet när funktionen att kunna gå in i hemstallet kom, för det har inte alltid varit så...
 
 
Ni som började spela lite senare kanske inte visste om det här, när jag började spela så kunde man inte gå in i stallet utan man kom direkt till garderoben när man klickade på dörren till sitt hemstall!
Sen fick man stå där ute i kylan och byta om med rumpan bar, framför alla andra spelare. Okej, kanske inte riktigt men ni hajar grejen va? Så vi har redan fått ett uppdaterat hemstall en gång, om man inte räknar med utökandet av antalet hästar man kunde ha då... Och när uppdateringen som gjorde att vi kunde gå in i vårt stall kom så blev jag helt till mig och trodde att vi skulle kunna hänga upp våra pryttlar på hängarna innanför dörren.
Nope, så blev det inte... (Har inte gett upp hoppet om en sådan funktion än haha!).
 
Så det känns inte som vi ska börja hoppas på täcken bara på grund av den där stången, men det hade ju varit trevligt!
 
Okej, vi går vidare! Vad ser vi mer på bilden?
 
En fin tegelvägg som bryts av med vackert trä! Redan på den där lilla bilden så ser stallet väldigt mycket ljusare ut och det är verkligen en av de sakerna jag hoppades på när vi fick första informationen om att hemstallen skulle uppdateras! Just nu så känns de så väldigt mörka och murriga, som små lador där vi kan förvara hästarna bara... Spelet har ju utvecklats något otroligt bara under de senaste två åren vad gäller grafiken så det känns lite som att just hemstallen sackat efter lite i utvecklingen och det lilla vi ser på den här första bilden tycker jag passar in mycket bättre i spelet än det nuvarande hemstallet.
 
Jag tycker det ser ut som att det är spån i boxen? Ser mjukt och mysigt ut i alla fall så för min del spelar det inte så stor roll om det är spån eller halm. Så länge inte hästkrakarnas ben sjunker ned en halvmeter och vi får någon sorts halvt genomskinligt strö som täcker deras hovar så blir jag glad! Jag vet att det bara är ett spel, men jag vill ha det så realistiskt som möjligt i stallet där mina färgskiftande hästar ska bo! Ehe skoja bara mina Urhästar är på hästön...
 
På tal om hästön, jag hoppas på att vi ska kunna ha fler hästar hemma i stallet för hästön känns så trist. Den är bra på det sättet att vi kan ha hur många hästar vi vill, men de blir ju lätt bortglömda där! Jag hade blivit överlycklig om vi kunde ha 20 hästar hemma på samma gång. Eller, i alla fall 15? 
Om det ska fungera så behöver ju stallet bli bra mycket större än det är nu. Låt mig visa er en möjlig lösing:
 
 Allt blir bättre med lite magi och Harry Potter! Stallen skulle kunna behålla sin storlek på utsidan och bli sisodär 5 gånger större när man går in i dem, praktiskt va? 
Det där en sak jag funderat lite på, kommer hemstallen att behålla sitt gamla utseende utifrån? Alltså där NPC-hästarna står nu? För om de ska ändras så kommer ju hela stallbyggnaderna att blir helt annorlunda?
Hur som helst SSO, jag vet att jag klagar mycket på eh, det mesta... MEN jag har fullt förtoende för att ni ror det här med ascoola och fräsha hemstall nu! Är det okej att vilja att sommaren ska gå fortare enbart för att man vill se hur en uppdatering av ett stall blir i ett spel? Ehe.. Slutet av 2016. Evigheters evigheter haha!
 

De intervjuerna som finns kvar i mitt arkiv

Så här ser det ut just nu, det här är de enda intervjuerna som finns kvar. Resten? Ja blogg.se, vart tog mina inlägg med de intervjuerna vägen? Ni som inte hittar ert namn på den här listan (och inte har fått er intervju postad redan så klart) och vet att ni skickat in en intervju kommer tyvärr få skicka in den på nytt om ni vill ha med den :(
 
Aleksandra Pinkgirl
Mandy Macforce 
Klaudia Candlebell
Greta Shadowforce 
Nadine Duskwater
Elsa Shadowstar
Avery Crazygren
Rebecca Bluenose
Allison Cloudpie 
Tilde Miststorm 
Bernadette Greenblanket
Meja Crazyrock 
Elin Rainbell
 
 
Sen är det många som skickat in intervjuer utan att skriva sitt namn, och de intervjuerna raderas. Det står väldigt tydligt att man måste skriva sitt namn. Missar man det får man helt enkelt skicka in en ny intervju...
 
Vill du skicka in en ny intervju, eller kanske skicka in en för första gången? 
Klicka här! 
❤❤❤❤

MysFriesern

Just nu håller jag på att rendera ett två timmar långt levlingshäng, det längst någonsin haha!
Det kommer att ta ett bra tag att rendera videon, sen ska jag ju ladda upp den med så att, ja... I natt någon gång!
Det var så mysigt att levla min inte så nya Frieser igen, jag hade bara levat den till level 9 och sen sparat den till levlingshängen så det var riktigt kul att levla igen! Sen är det ju ett + när hästen är fin att titta på under tiden med! Har inte riktigt vant mig vid den nya Friesern än, så jag blir fortfarande lite kär när jag ser den!
 

Intervju med Alicia Friendwater

För att svara på samma frågor klicka här och följ instruktionerna❤
 
Alicia Friendwater
 
Hur länge har du spelat? 
Sen Oktober 2011/2012, är lite dum där för kommer inte ihåg men tror 2011... ^~^ 

Är du StarRider? 
Japp, Lifetime! 

Är du medlem i en klubb och i så fall vilken? 
Dragon Tide <3 

Skulle du valt en annan starthäst om du fick möjligheten? 
Nej! Jag tycker att har man spelat en längre tid under SSO's existens, så borde man ju ha kvar den för känslan man hade av gamla SSO. 

Hur ofta och hur länge spelar du? 
Jag är oftast inne på kvällarna och spelar kanske en timme eller 2, sen beror det ju på eventen också ^^ 

Spelar du några andra spel? 
Ja o ja. Overwatch (Ska köpa det iaf), League of Legends (LovleX > EuW) Howrse (Silverhorse) Maplestory EU, Minecraft (Aimixa) Alicia Online (Shiru) 

Vad är det viktigaste för dig i spelet? 
Det viktigaste i spelet för mig är mina vänner, och klubben. Oooooch att det är KUL :3 

Har du någon favorithäst? Vad heter den, och vilken ras är den? 
Min favorithäst är Nocturne, eller ja Nighthunter, Morganhäst. 

Har du någon bästa vän i spelet? 
Mig själv (Sad times) 

Har du ljudet från spelet på när du spelar eller lyssnar du på musik? 
Kan inte ha ljudet på, hade sönder ljudet på datorn när jag var mindre, en liten del av hörlurarnas typ ände är kvar inne i uttaget, så ljudet går till den >.< annars hade jag haft ljud på alla mina spel ^^ 

Vad för sorts dator spelar du på? 
Stationär, Windows 7 typ 5 år gammal :P 

Läser du bloggar om spelet, i så fall vill du rekommendera någon? 
Nej och nej. xD 

Önskeras i spelet? 
Mustang... :3 

Ditt bästa minne i från spelet? 
När jag gick vilse i silvergladebyn i typ lvl 5 :') 

Hur är du som person i spelet? Klubbens clown, den seriösa, hästsamlare osv? 
Klubbens oseriösa clown med ovårdat språk. ;) 

Hur kommer det sig att du började spela? 
Min gamla bästis hade sökt upp ''hästspel'' och fick upp Star Stable Online. Hon visade mig det och jag tyckte det var jätte kul så jag fortsatte, och hon spelade det varje dag med mig men jag flyttade ju 
men ändå så spelar jag fortfarande! 

Vart har du ditt hemstall? 
Vingården, klart det bästa stället, annars jorvikstallet. 

Önskefunktion i spelet? 
Att 2 personer kan äga en klubb eller att man kan ge över ledarskapet. 

Jaha ja...

 Jaså?
 
 
Det verkar som att alla kan göra skattjakten även denna veckan. Inte för att det spelar någon större roll eftersom jag är relativt säker på att det inte ens finns några nya belöningar... #bitter
 
 

Okej SSO, vi måste prata om det här.

Jag ska inte ljuga, jag är en av de som blev lite besviken på dagens uppdatering. Kläder och utrustning.
(Ja jag VET att det inte kan komma uppdrag varje vecka, men när man inte har några uppdrag att göra, rykten att bygga eller event med klubben så hoppas man ju ändå på nått lite roligare än bara en ''spendera pengar uppdatering''. Jag hade hoppats på lite information om de nya hemstallen, det nya området , arkeologi i Epona- vad som helst egentligen?)
Men när jag blev jätteglad när jag såg de här nya stövlarna, jag älskar dem!
 
Och sen, ja då blev jag sur igen. Jag gick för att titta på utrustningen och ja...
Av alla färger som finns, varför så besatta av just blått?
Den här sadeln, den hade varit såååå fin! Brun, verklighetstrogen, bra form.. Och sen BOOM blått!
 
Varför? Jag lovar att om vi skulle samla ihop 100 spelare och skicka in dem en och en i ett sånt där bås som man röstar i ni vet (eller ni kanske inte vet, men jag tror ni förstår vad jag menar ändå!) och be dem skriva vad för sorts utrustning de ville ha till spelet så hade 90 av de 100 spelarna svarat att de ville ha mer verklighetstrogen utrustning. Jag vet inte om det här bara är något jag fått för mig för att jag på något sätt har satt på mig skygglappar för att slippa se de där färgglada sadlarna och tränsen, men är det inte vanligare att spelare har brun och svart utrustning än färgglad utrustning? Eller? Vad tycker ni?
 
Jag tycker det är så sjukt svårt att matcha för det finns så många färger och sen finns det 10 olika nyanser av samma färg och inget passar ihop... Klart det ska få finnas färgglad utrsutning med, men lite variation hade varit trevligt. Någon sorts balans mellan verklighetstrogen utrustning och utrustning som det ser ut som en regnbåge nyst på liksom? Kolla hur uppgiven Pearl blev när vi tittade på det nya tränset:
 
Ja jag såg att det kom lite annan utrustning med, jag har verkligen försökt intala mig själv att jag gillar utrustningen med mönster på  men nej... Jag tycker bara det ser plottrigt ut!
 
Så här känner jag varje gång det kommer färgglad (och särskilt blå) utrustning:
 

Jag saknar att göra videor!

När jag spelade in mitt första levlingshäng så tänkte jag att: '' Det här kommer ingen att vilja titta på, jag har inget intressant att säga.'' Så jag planerade mer eller mindre att ta ned videon om den fick för mycket negativ kritik. Nu blev det ju inte riktigt så utan jag har laddat upp 21 stycken videor där jag bara sitter och babblar.
Tänk er (ja ni som tittar på mina såna videor alltså) att det är över 21 timmar som ni lyssnat på min träliga röst? Jag avskyr verkligen att höra min egen röst och att redigera de där videorna är en pina haha! 
Men jag märker ju att de är uppskattade och jag tycker att det är ett bra sätt att nå ut med mina åsikter och funderingar. Från att ha varit så osäker på om jag ens skulle ladda upp den där taffliga videon till att sitta här och sakna att spela in just sådana videor? Vad hände där? Jo, mina fantastiska prenumeranter! Det är så mycket fina ord och kärlek bland mina kommentarer att jag bara vill nypa er i kinderna!
(Jag är inte så creepy som det låter, bara nästan...)
 
Så, vad är problemet? Varför har jag inte bara loggat in och spelat in en video?
Jo så här är det: Jag har haft vänner hemma hos mig konstant i över en vecka, och jag fixar helt enkelt inte att sätta mig och prata med min datorskärm när det är andra personer i samma rum. Jag vill inte ens spela in en video där jag pratar när min man är i samma rum och vi har varit tillsammans i nästan 8 år. Det är samma sak om jag pratar i telefon, jag vill knappt ha mina djur i samma rum haha! En vän till oss fick flytta in till oss helt hastigt och oplanerat men i kväll (beroende på om servern är öppen efter uppdateringen så klart) så kommer jag bokstavligt talat lyfta ut alla som är i mitt hus. De får helt enkelt ge sig ut på Pokémonjakt eller något så jag kan få spela in en video i lugn och ro! Har ju knappt levlat min nya Frieser för jag ville spara den så nu har jag att göra!
 
Plockade hem den här söta lilla hästen tidigare idag, är jag den enda som fortfarande gillar den första modellen på hästarna? Eller följer jag helt enkelt ''fel'' personer på Instagram? För jag ser nästan aldrig de här hästarna längre...
 

MEN VAD F*******N?!

Jag blir så less på att de tidsinställda inläggen inte fungerar! Så här ser det ut i mitt arkiv just nu:
 
Som ni ser så är det ett stort hopp mellan 22:a juli och 11:e augusti, vart är de inläggen?
Ja den som det visste... De är borta från mitt arkiv, jag har inte kvar de kommentarerna så jag kan inte skriva om dem, vad ska jag göra? Kan ju inte be alla som skickat in intervjuer att skriva om allt så jag kan posta dem igen liksom? Helt ärligt så har jag inte helt koll på namnen på de som skickat in heller. Ska försöka lösa det här, men vet inte riktigt hur än...  I värsta fall så kommer de intervjuerna som skulle komma upp mellan de datumen aldrig att postas, jag kan ju inte trolla fram dem liksom. Jättetråkigt men det måste vara en bugg från blogg.se?
 
Update, nu får jag upp det här när jag försöker komma åt mitt arkiv... Suck! 
 

Moderatorer är ju bra, men jag vill kunna anmäla spelare från chatten...

Jag har lite delade åsikter angående moderatorerna som finns inne i spelet.
Jag tycker att det är jättebra att SSO tagit tag i chatten MEN jag har ändå lite att anmärka på...
Många gånger så tar det en bra stund innan de som missköter sig får en tillsägelse, många gånger så sitter spelare och anropar en moderator utan att något händer och spelaren eller spelarna som håller på att bråka/spamma/skrika i chatten fortsätter helt oberört med det som de håller på med...
När (och om) det än kommer in en moderator så börjar många tjafsa med den stackars moderatorn istället för att bara ta till sig av det moderatorn har att säga. Pinsamma människor som inte är vana att bli tillsagda?
Jag förstår verkligen inte hur man kan sitta och käfta mot någon som finns där för att göra spelet tryggt för alla...
(Bild på söta Summerrrain för att inte skriva en wall of text och för att dela upp stycket lite.)
 
En sak som jag saknar i spelet är en funktion som gör att man kan anmäla spelare direkt från chatten. Att sitta och fota chatten, skicka in bilden och sen vänta på att supporten ska göra något åt det känns inte hållbart. Jag har anmält spelare så många gånger, spelare som skrivit väldigt opassande saker. Könsord, sexuella saker, mobbning, påhopp och direkta hot. Saker som helt enkelt inte hör hemma i chatten på ett hästspel.
 
Klart man ska få prata om vad man vill, men man måste ändå kunna känna av vad som är passande och inte. Man kan inte hävda att man har yttrandefrihet och tro att man kan sitta och skriva exakt vad som helst på grund av det. SSO är ett spel som handlar om hästar och som riktar sig först och främst till yngre tjejer och killar. Av någon anledning så har en del lite äldre (de där som är 14-19 och är såååå vuxna trots att de antagligen inte har en aning om hur man startar en tvättmaskin) spelare fått för sig att de har någon sorts kall i spelet som innebär att de ska informera de yngre spelarna om hur världen fungerar. Bara sluta? Om jag hade haft ett barn som inte ens kommit upp i tonåren så hade jag inte uppskattat att någon liten snorunge satt och berättade om hur det var när hen förlorade oskulden/fick mens för första gången/söp sig full eller direkta rasistiska/homofobiska åsikter. Jag hade blivit så förbannad! Nu har jag ju inga barn, men jag anser ändå att man som förälder ska kunna lita på att det som står i användaravtalet till spelet som ens barn spelar följs. Och just nu så är det många som bryter mot det, och som tyvärr kommer undan med det. Jag förstår ju att SSO inte vill förlora pengar genom att stänga av betalande spelare. Men att stänga av chattfunktionen helt för de som inte kan hantera den tycker jag hade varit rimligt.
 
Jag menar inte att man ska skydda yngre spelare och linda in dem i bomull så att de aldrig ska behöva bli medvetna om det som händer i världen (IS har varit ett populärt ämne i chatten de senaste dagarna) men jag anser ändå att det ska vara den som har ansvaret för de yngre spelarna (målsman, lärare osv.) ska ha valet att introducera barnet (ja man är ett barn tills dagen man fyller 18!) för de sakerna. Någon som kan komma med ren fakta och statistik och inte bara sina egna åsikter... 
 
Jag tror inte det här har med ålder att göra, för det finns många yngre spelare som sköter sig jättebra men de blir ju ändå utsatta för det här dramat i chatten. Det jag tror är anledningen till att det blir en så stor grej av varje litet tjafs är att så många har så svårt att förstå när det är nog och bara ta en tillsägelse och gå vidare.
 
Talesättet ''behandla andra som du själv vill bli behandlad'' verkar inte vara något som fastnat i huvudet på de spelarna helt enkelt och jag tycker det är tragiskt att deras dåliga attityd ska gå ut över andra som bara vill spela och ha kul och inte få upp debattklubbens märsterskap när de öppnar chatten...

När kommer min intervju upp?

Trots att jag förklarat det här så många gånger får jag dagligen frågan: '' När kommer intervjun jag skickade in upp? Det har gått typ 2 dagar!!!!''. Eh... Återigen, så här är det: Jag tidsinställer alla intervjuer så att de kommer upp varannan eller var tredje dag beroende på hur många ''vanliga'' inlägg jag skrivit. Detta är för att jag inte vill fylla min blogg med enbart intervjuer. Jag har ställt in inlägg så att de fyller hela juli ut. Sen har jag i skrivande stund 38 (!) intervjuer som jag inte ens hunnit lägga upp än som jag ska sätta som tidsinställda inlägg... Så atteh, om du skickar in en intervju nu så kommer den inte att komma upp än på ett bra tag. För hur kul hade det varit med 50 intervjuer efter varandra? Tänk, flera dagar utan mitt klagande och gnällande? ^^ 
 
Jag kallar den här bilden ''flygande Arabisk gädda (jag tycker de påminner om gäddor i ansiktet haha!)  

Intervju med Aixa Kinglee

Aixa Kinglee
 
(För att svara på samma frågor: Klicka på kategorin ''Intervjuer''. Bläddra längst ned, kopiera frågorna och svara på dem i en kommentar som du skickar till mig i valfritt inlägg!) 
 
Hur länge har du spelat? Sedan december 2014. 
Är du StarRider? Yes. 

Är du medlem i en klubb och i så fall vilken?
Alpha Kings där jag trivs jättebra! 

Skulle du valt en annan starthäst om du fick möjligheten?
Nej det tror jag inte, han är väldigt söt ändå. 

Hur ofta och hur länge spelar du?
Varje dag, allt ifrån 10 minuter till att börja 7 på morgonen och sluta 1 på natten, hehe. 

Spelar du några andra spel? Nej, inte för tillfället. 
Vad är det viktigaste för dig i spelet? Huvuduppdragen! 

Har du någon favorithäst? Vad heter den, och vilken ras är den?
Mina engelska fullblod (nya modellen) Cherryblaze, Firestone, Fefe och Skywalker. 

Har du någon bästa vän i spelet?
Finns väldigt många jag tycker om jättemycket men lite extra känner jag nog för min fru Simone Mightyborn. 

Har du ljudet från spelet på när du spelar eller lyssnar du på musik?
Antingen musik eller Youtubevideos! 

Vad för sorts dator spelar du på?
Oftast min kära HP EliteBook 840 men ibland även på iMac. 

Läser du bloggar om spelet, i så fall vill du rekommendera någon?
Tycker väldigt mycket om Savannah Wolfborns blogg; savannahwolfborn.blogg.se. 

Önskeras i spelet?
Holsteiner! 

Ditt bästa minne i från spelet?
När jag låste upp Epona, de uppdragen var jätteroliga! 

Hur är du som person i spelet? Klubbens clown, den seriösa, hästsamlare osv?
Jag är nog lite av allt haha. 

Hur kommer det sig att du började spela?
Jag hade börjat rida irl några månader tidigare och då spelade jag My Horse And Me, men ville spela något mer som handlade om hästar. Då hittade jag SSO men slutade spela pga. att jag tappade lusten. Ca ett halvår senare kom min irl-kompis och sa "Hallå, du måste spela starstable!" och då skapade jag Aixa och har spelat sen dess. 

Vart har du ditt hemstall?
Vingården. 

Önskefunktion i spelet?
Hemstall med en box till varje häst, gillar verkligen inte att trycka in någon häst i det mörka båset, som jag skulle kalla dem.

Jag skulle vilja ha uppdaterade Araber!

När de Arabiska fullbloden kom till spelet så blev jag (och många andra) överlycklig! Jag hade längtat efter den rasen så länge då det är en av mina favoritraser! Jag köpte den här lilla skönheten så fort jag kunde:

Jag tycker fortfarande att Morningmist är väldigt vacker, färgen är underbar! Men nu när vi fått se vad SSO är kapabla till (hästarna med nya animationer är ju fantastiska!) så har jag börjat tråna efter en uppdaterad version av just de Arabiska fullbloden! Den första versionen är fortfarande fin, men jag tycker de är lite stela? Nosryggen är lite väl konkav och de har spasmer i bakbenen konstant när de står stilla?

Tänk er en Arab med lite rundare form, alltså inte tjock utan bara mindre kantig. Lite mjukare liksom?
Och så nya animationer...
Jag hade tömt hela min Starcoinsreserv på en gång haha!


Den mest irriterande texten just nu

Jag tycker inte om att leta efter skatten på Vingården, känns som om det alltid tar evigheter innan jag hittar den!
 

Intervju med Matilda Winterroad

Matilda Winterroad
 
(För att svara på samma frågor: Klicka på kategorin ''Intervjuer''. Bläddra längst ned, kopiera frågorna och svara på dem i en kommentar som du skickar till mig i valfritt inlägg!) 
 
Hur länge har du spelat? 
-Sedan mars 2016. 

Är du StarRider? 
-Jao. 

Är du medlem i en klubb och isåfall vilken? 
-Nix. 

Skulle du valt en annan starthäst om du fick möjligheten? 
-Nej, definitivt inte! Älskar min HotPepper! 

Hur ofta och hur länge spelar du? 
-1-3 timmar om dagen. 

Spelar du några andra spel? 
-Ja, bland annat Disney Crossy Road och Smash Road. 

Vad är det viktigaste för dig i spelet? 
-Mina hästar, of course, och uppdrag. 

Har du någon favorithäst? Vad heter den och vilken ras är den? 
-Nja... Jag vill inte säga det, dem kanske lyssnar😂 

Har du någon bästa vän i spelet? 
-Nej, vill inte det heller. 

Har du ljudet på från spelet eller lyssnar du på musik? 
-Det beror på. 

Vad för sorts dator spelar du på? 
-Jag spelar på en Lenovo Laptop. 

Läser du bloggar om spelet, isåfall vill du rekommendera någon? 
-Nix, bara denna. 

Önskeras i spelet? 
-Jag vet inte, Shetlandsponny och Clydesdale kanske. 

Ditt bästa minne från spelet? 
-När jag köpte min Shire, Ashcloud. 

Hur är du som person i spelet? Klubbens clown, den seriösa, hästsamlare osv? 
-Den ensamma. 

Hur kommer det sig att du började spela? 
-Såg en annons på YouTube, så, aa. 

Var har du ditt hemstall? 
-Har hemstall i Valedale, där är ju så mysigt, även innan det gjordes om. 

Önskefunktion i spelet? 
-Att man kan göra skänkelvikning, att man ska kunna ha ett husdjur som springer bakom en hela tiden om man inte tar bort så att den gör det, och att man ska kunna ramla av.

Mina tidsinställda bråkar igen

Hade skrivit ett inlägg och tidsinställt det till mitt på dagen idag. Men, det kom aldrig upp och nu är inlägget borta. Jag blir så less! Tänkte bara titta in och säga hej! Hoppas ni haft en bra dag! Lite variation är väl roligt? Ny kategori på bloggen!

Det här är en sak som jag tänkt göra ett tag men, ja, jag har svårt att komma igång med saker!
Men nu så! Nästan varje dag så träffar jag på en eller flera spelare som jag tycker har jättefina outfits!
Jag brukar alltid skriva det till personen, de flesta uppskattar ju att få komplimanger och det är alltid lika kul att se hur glad personen i fråga blir! Så min tanke var att jag skapar helt enkelt en ny kategori på min blogg där jag visar er outfits som andra spelare har som jag gillar! Efter att jag frågat spelaren ifråga så klart!
Idag så klampade jag rakt på Zoey när jag gjorde uppdrag på mitt Vanessa-konto. 
Det var något knepigt att ta en bild eftersom det var sunkigt ljus i träsket, många andra som gjorde uppdrag och så min egen karaktär som ville stå i vägen haha! Zoey's stackars häst hann ju till och med somna innan jag var klar!
 
Så, där stod jag som ett litet creep och frågade Zoey om jag fick ta en bild till min blogg...
Men Zoey var så snäll och stod tålamodigt stilla så jag kunde fota! Titta vad fint hon matchat!
 
Det jag gillar med Zoey's outfit är att hon lyckats knyta ihop en outfit med olika nyanser väldigt bra!
Det bruna smälter ihop bra med det gul/beiga utan att det ser plottrigt och rörigt ut. 
Bra jobbat Zoey!
 
Ha i åtanke att det här är mina åsikter, alla har olika sätt att matcha och gillar olika saker... Okej? :)

Vanessa gör debut i Onyx i nästa avsnitt

Jag har levlat upp ett konto enbart för att kunna få den perfekta karaktären i Onyx.
Yes, bara därför. Jag ville ha det perfekta namnet på karaktären, det perfekta utseendet och de
perfekta kläderna. Sedan dag ett på det här kontot så har mitt mål varit att få till kontot precis så som
jag vill ha det. Och nu är jag där, Vanessa kommer att dyka upp i nästa avsnitt av Onyx. 
Jag är lite, lite nervös för att visa upp Vanessas roll i serien...
 Jag kan tänka mig att det kan reta upp vissa som tittar på serien, men helt ärligt så är det min 
serie och jag kommer inte att ändra sättet jag tänker på enbart för att det inte faller i god jord hos andra.
 
Jag tror inte att ni kommer kunna lista ut vad det är jag tänkt ut till Vanessa, men ni får gärna försöka!
Ni är sjukt sneaky så ni kanske lyckas? :D

Och så väntar vi på ljuset igen...

Red runt i träsket på Pearl och väntade på ljuset. Sen kom jag på att det var nattljuset jag behövde så jag gav upp och loggade ut. Tänk vad smidigt det hade varit om man kunde välja ljus själv? (Ja jag vet att jag tjatar om det, men det hade underlättat så otroligt mycket för mig och jag är sjukt självisk. Okej?) ^^
 

Intervju med Alice Nightpie

Alice Nightpie
 
(För att svara på samma frågor: Klicka på kategorin ''Intervjuer''. Bläddra längst ned, kopiera frågorna och svara på dem i en kommentar som du skickar till mig i valfritt inlägg!) 
 
Hur länge har du spelat? 
Började spela sent 2011 :) 

Är du StarRider? 
Ja, Är Lifetime 

Är du medlem i en klubb och i så fall vilken? 
Är medlem i klubben Silent Woods på Air Star servern, En social, mysig och trevlig klubb med spelare runt 13/14/15 års åldern ( Är själv 15) :) 

Skulle du valt en annan starthäst om du fick möjligheten? 
Nej, Min starthäst är en skimmel (då skimmlar var de "finaste" hästarna för mig när jag var yngre), Dessutom är den väldigt speciell för mig då den varit med hela tiden.. och ja, kolla längre ner vad jag tycker om alla mina hästar xD 
 
Hur ofta och hur länge spelar du? 
Försöker logga in varje dag när det är vardag, men som nu när det är lov är jag inne minst en gång per dag :) 

Spelar du några andra spel? 
Har spelat flera olika spel som Life is Strange, Undertale osv, men då det är story baserade spel så tar de slut efter ett tag :/ 

Vad är det viktigaste för dig i spelet? 
Det viktigaste för mig är de underbara människor jag lärt känna i klubben och självklart mysterie uppdragen ;) 

Har du någon favorithäst? Vad heter den, och vilken ras är den? 
Ojoj.. Jag gillar ju svarta engelska fullblodet.. men måste ändå säga skimmel welshen då jag köpte den i heder för att jag haft min irl skimmel welsh i 5 år nu. (Candyboy som den heter, heter så för att irl ponnyn älskar mat och kallas Boyen efter sitt långa namn Broängen Grenada Boy), 

Har du någon bästa vän i spelet? 
Har flera goda vänner från klubben, Ingen nämnd, ingen glömd :D 

Har du ljudet från spelet på när du spelar eller lyssnar du på musik? 
Har oftast på ljudet i spelet.. men det har tyvärr börjat krångla den senaste tiden, så antingen skypar jag eller lyssnar på musik som antingen är sso soundtrack eller personligt bra låtar. 

Vad för sorts dator spelar du på? 
Spelar på en Macbook Pro, med extern skärm ;) 

Läser du bloggar om spelet, i så fall vill du rekommendera någon? 
Jag läser faktiskt inte så många bloggar, gillar att kolla runt på lite olika då och då 

Önskeras i spelet? 
Oj... hade welshen förut.. men nu vill jag helst ha en uppdatering på araberna :) 

Ditt bästa minne i från spelet? 
Perioden runt level 10-13 när man gjorde mysterie uppdragen! 
Annars tiden innan man fick SR, man loggade in varje dag, körde tävlingar och fixa med hästen, tills man övertalat föräldrarna att köpa SR xD 


Hur är du som person i spelet? Klubbens clown, den seriösa, hästsamlare osv? 
Jag är den som ska filma hela tiden, men får inte alltid upp allt på yt hehe, är även den som vill spela så realistiskt som möjligt och samlar inte på mig hästar direkt då jag ser de pixliga fyrbenta vännerna som riktiga pållar man måste ge kärlek motion och ompysling till xD 

Hur kommer det sig att du började spela? 
Jag såg en reklam på facebook (Detta var perioden då jag letade efter nya spel hela tiden) och tittade på trailern.. och så bestämde jag mig, "nä nu fasen måste jag testa det här!" och har stannat sedan dess (Har tagit någon paus då och då ioförsej) 

Vart har du ditt hemstall? 
Har stått i vingården ända sen jag fick star rider hösten 2012, men nu när de uppdaterade valedale, så kände jag mig som hemma där så var tvungen att flytta dit (kommer nog flytta tillbaka till vingården efter sommarn) 

Önskefunktion i spelet? 
Åh! Har så många! men den som är prioriterad 1 är nog 
-möjligheten att ha ett hem till sin gubbe också! Att man har som behov till gubben också som man kunde tillrätta hemma.. (Har tänkt på det här sedan 2012 xD) 
-Annars att man ska kunna levla någons häst utan att ge bort inlogg (via anlsagstavlan typ) så slipper folk bli såkallat "hackade" 

Svårt att bestämma dig Mr. Dark Core-chef?

Håller Dark Core's anställda att teleportera sig eller vad handlar det här om?
 
Jag höll på med midsommaruppdragen på ett annat konto och väntade lite med att göra klart uppdragen med Dark Core vid Valedalesjön. Ni vet det uppdraget när vattnet färgats grönt?
Jag tor att den stackars chefen blev otålig när han fick vänta för han började åka runt till olika
ställen!

Puffar upp intervjuinlägget lite, har ändrat lite i förklaringen bara.

OBS!!!!
 
 
SKICKA INTE IN INTERVJUER DÅ DET INTE FUNGERAR SOM DET SKA MED ATT TIDSINSTÄLLA INLÄGG. JAG HAR FÖRSÖKT FÅ ORDNING PÅ DET HÄR I FLERA MÅNADER MEN DET HAR INTE LÖST SIG.
 
 
SKICKAR DU IN ÄNDÅ KOMMER DEN ATT RADERAS.
 
 
 
Här nedan följer några frågor om dig och ditt spelande.
Du behöver inte ha en blogg för att svara på frågorna!
 
Viktiga saker att tänka på innan du skickar dina svar:
Du svarar genom att kopiera frågan och sen skriver du ditt svar efter frågan tex:
Varför tycker du inte om morötter? För att de inte är blåa!
Intervjuer där frågorna inte är med kommer inte att publiceras.
Du skickar dina svar i en kommentar (till vilket inlägg som helst, den kommer inte att publiceras).  
Snälla skriv ditt namn i spelet, intervjuer utan namn publiceras inte utan raderas direkt,
jag kan inte sitta och jaga alla som glömt att skriva sitt namn...
Har du skickat in dina svar men inte skrivit namn så får du tyvärr skicka in svaren igen.
Samma sak om du missat att svara på frågor eller vill ändra dina svar (innan din intervju publicerats),
att leta igenom alla kommentarer för att hitta just dina svar tar alldeles för lång tid för mig.
Allt glasklart? Okej, här är frågorna! 
 
 
Hur länge har du spelat?
Är du StarRider?
Är du medlem i en klubb och i så fall vilken?
Skulle du valt en annan starthäst om du fick möjligheten?
Hur ofta och hur länge spelar du?
Spelar du några andra spel?
Vad är det viktigaste för dig i spelet?
Har du någon favorithäst? Vad heter den, och vilken ras är den?
Har du någon förebild i spelet?
Har du ljudet från spelet på när du spelar eller lyssnar du på musik?
Vad för sorts dator spelar du på?
Läser du bloggar om spelet, i så fall vill du rekommendera någon?
Vilken ras önskar du fanns i spelet?
Ditt bästa minne i från spelet?
Hur är du som person i spelet? Klubbens clown, den seriösa, hästsamlare osv?
Hur kommer det sig att du började spela?
Vart har du ditt hemstall?
Önskefunktion i spelet? 
 
 
 

Jag vill ha uppdrag och information idag!

Vad hoppas ni på i dagens uppdatering?
Jag hoppas på uppdrag, med vad som helst typ? Okej, jag hoppas lite i hemlighet på argeologi i Epona...
Men jag hoppas även på information om den där uppdateringen av hemstallet och lite information om det nya området. Jag veeeeet att det kanske inte blir något av någon av sakerna förrän i december.
Men bara en liiiten liten sneak peek?
(Random bild på söta Pearl för att inlägget inte ska bli en wall of text bara...)
 
Jag är redan less på skattjakten, jag har inte fått en enda liten ny pryl och börjar helt ärligt tvivla på att det ens finns något nytt? Tycker det är osannolikt att jag inte skulle fått något nytt alls när jag gjort skattjakten på fyra konton varje dag sedan skattjakten kom... Så lite besviken är jag allt!
 
Det är många som skrivit om att de fått nya saker, visat bilder i Facebookgrupperna, på Instagram och så vidare, Men, inget av det som de visat har varit nytt för mig. Kan tänka mig att det är saker som är nya för dem, alltså att de antingen inte spelat de tidigare åren skattjakten funnits eller att de helt enkelt inte fått alla sakerna tidigare år så att de sakerna är ''nya'' för dem. De är ju fortfarande inte nya för i år liksom. Jag var riktigt peppad på att se vad de lagt in för nytt då jag tycker att de utvecklats något otroligt bara under det senaste året vad gäller utseende och detaljer på kläderna i spelet.
 
T-shirten på bilden är en av mina favoriter från skattjakten, har fått den i alla färger i år med... 
 
Trist då det är ett bra sätt för mig att samla på mig kläder till min serie haha!
Vill ju helst inte spendera Starcoins och Shillings på kläder som jag enbart använder i serien...

Det här var inte igår...

Den här bilden är från oktober 2013, så oskyldiga och ovetande om vad som skulle bli av den lilla gula klubben!
 
Så mycket har förändrats sedan dess! Medlemmar har kommit och gått, klubboutfiten har förändrats en del (tack och lov haha!), vi har haft så roligt ihop och flera av oss har även träffats i verkligheten. 
Snart firar vi tre år, tiden går så fort!

Intervju med Klara Eaststar

Klara Eaststar 
 
(För att svara på samma frågor: Klicka på kategorin ''Intervjuer''. Bläddra längst ned, kopiera frågorna och svara på dem i en kommentar som du skickar till mig i valfritt inlägg!) 
 
Hur länge har du spelat? 
Sedan 14 februari 2014 :) 

Är du StarRider? 
Japp, Lifetime. 

Är du medlem i en klubb och i så fall vilken? 
Nej, inte just nu. 

Skulle du valt en annan starthäst om du fick möjligheten? 
Nej, älskar min Goldie <3 

Hur ofta och hur länge spelar du? 
Nästan varje dag i allt från 20 minuter till 5 timmar. 

Spelar du några andra spel? 
Minecraft, Howrse, WolfQuest och Miceforce/Transformice. 

Vad är det viktigaste för dig i spelet? 
Hästarna och uppdragen. 

Har du någon favorithäst? Vad heter den, och vilken ras är den? 
Min mörkbruna Morganhäst Smokeflame. 

Har du någon bästa vän i spelet? 
Nja, inte riktigt. 

Har du ljudet från spelet på när du spelar eller lyssnar du på musik? 
När jag gör uppdrag (särskilt huvuduppdrag) så brukar jag dra på ljudet, annars lyssnar jag på musik. 

Vad för sorts dator spelar du på? 
En Samsung-laptop med en extra skärm och tangentbord eller en toshiba-laptop. 

Läser du bloggar om spelet, i så fall vill du rekommendera någon? 
Monokerus.se läser jag dagligen. 

Önskeras i spelet?
Marwari och en re-make på Akhal-teké. 

Ditt bästa minne i från spelet? 
När jag blev Star Rider första gången och red runt i timmar och tittade på hästar och beundrade grafiken och gjorde roliga uppdrag. 

Hur är du som person i spelet? Klubbens clown, den seriösa, hästsamlare osv? 
Jag är en riktig skojare ;) 

Hur kommer det sig att du började spela? 
Jag hade två vänner i skolan som spelade och som den lille hästnörd jag var så var jag ju också bara tvungen att kolla in spelet. 

Vart har du ditt hemstall? 
Vingården :) 

Önskefunktion i spelet? 
Möjligheten att byta kameravinkel och att ha någon slags relation med sin häst och kunna klappa den osv.

Om jag gör det här nu...

...så slipper jag det kanske senare?
 
Det jag syftar på är arkeologin i Dinodalen! På mitt Haley Rainstorm-konto är jag beundrad sedan länge, men på mina andra konton? Oooouuff, varför har jag varit så lat? Men nu är det slut på det för jag har en känsla av att det kan vara smidigt att ha fått upp ryktet med just arkeologin senare. Jag är ju fortfarande helt inställd och säker på att vi kommer att få leta stenar i Epona. Och en sak som jag fick skickad till mig på Instagram från en spelare (tusen tack igen!) gjorde att jag blev ännu mer övertygad. 
Det var en bild på ett dagligt uppdrag som antagligen blev inlagt i uppdragsloggen av misstag. Jag vill inte spoila för någon så vad det var kan jag berätta när det väl kommer till spelet haha!
 
Hur som helst, Nadine är i alla fall populär nu, ett steg i taget!
 
Vill ha ha mer arkeologi, eller tycker du det är tråkigt?
Jag älskar tanken på att leta efter saker, mitt farmingmode slås på direkt och jag kan sitta i timmar och bara leta efter stenar. Men, det som drar ned det hela för min del är dimman i Dinodalen. Jag är så less på den. Därför så skulle jag älska att leta stenar i Epona istället! Visst, det är lite dimmigt i träsket men jag tycker inte den dimman är i närheten av lika jobbig som den i Dinodalen...

En till video med outfits

Vårt nät beter sig igen! 
Så i natt så laddade jag upp den här på min kanal:
 
 
Allt står på svenska i beskrivningen till videon :)
 

''Friesern har röda ögon!''

Världens bråk om en liten skitsak så fort det kommer en ny häst.
Jag såg att det gnälldes över det här på FireStar igår, och nu påpekades det även på AirStar.
Jag vill inte vara taskig eller så, men om ni ser det här som en röd ton så borde ni nog kolla 
upp era färginställningar på datorn... Personligen tycker jag att de har en vacker brun färg?
(Det var just den här Friesern de pratade om. Och jag valde den mestadels på grund av ögonen haha!)
 
På tal om det, det är några som undrat vilken av de tre nya hästarna jag köpte.
Svaret är den som står närmast Will's väderkvarn. Alltså den här:
 
 

Ordning och reda

Jag försöker att rensa ur mina mappar en gång varannan vecka, så alltså två gånger i månaden.
Varenda gång blir jag lika förvånad över hur mycket bilder och videoklipp jag samlar på mig...
 

Intervju med Zoe Pineson

Zoe Pineson
 
(För att svara på samma frågor: Klicka på kategorin ''Intervjuer''. Bläddra längst ned, kopiera frågorna och svara på dem i en kommentar som du skickar till mig i valfritt inlägg!) 
 
Hur länge har du spelat? 
Jag har spelat sedan 2014 

Är du StarRider? 
Japp Lifetime! 

Är du medlem i en klubb och i så fall vilken? 
Nej är klubblös just nu men vill gärna starta upp en egen klubb 

Skulle du valt en annan starthäst om du fick möjligheten? 
Kanske, Jag älskar ju min starthäst för han påminner mig om en underbar häst jag red förut meeen han ser ut som en brun bajskorv :p 

Hur ofta och hur länge spelar du? 
Jag brukar logga in ungefär varje dag och spela kanske 1-2 timmar. Fast ifall jag är med någon så kan det bli mycket längre. 

Spelar du några andra spel? 
Ja Jag spelar Sims 4 och minecraft 

Vad är det viktigaste för dig i spelet? 
Mina kompisar och hästarna för om jag bara fick rida min startis hade jag förmodligen inte spelat längre xD 

Har du någon favorithäst? Vad heter den, och vilken ras är den? 
Det är en fux islänning som heter Apple Pie 

Har du någon bästa vän i spelet? 
Ylva Mysteryheart :D 

Har du ljudet från spelet på när du spelar eller lyssnar du på musik? 
hehe känns som om jag är den ända men kollar på you tube när jag spelar.. 

Vad för sorts dator spelar du på? 
Jag spelar på en MacBook Pro 13 

Läser du bloggar om spelet, i så fall vill du rekommendera någon? 
Läser ju självklart din blogg som är bäst men annars så läser jag inte så många fler kanske kikar jag in på monokerus då och då. Jag har ju också en egen blogg så den kan jag ju rekommendera ;) 

Önskeras i spelet? 
Jag skulle vilja ha typ A ponny B ponny C Ponny o.s.v 

Ditt bästa minne i från spelet? 
När jag träffa Ylva Mysteryheart 

Hur är du som person i spelet? Klubbens clown, den seriösa, hästsamlare osv? 
Är nog en blandning mellan alla du nämnde xD 

Hur kommer det sig att du började spela? 
Jag kommer faktist inte ihåg.. 

Vart har du ditt hemstall? 
I Epona 

Önskefunktion i spelet? 
Att man kan ha fler hästar i stallet och att man kan släppa ut de i en hage och se de springa runt och leka :D 

Jag har ju glömt att visa er!

Många av er har nog redan förstått att jag köpt en till Frieser, jag har pratat om det på Youtube och jag har laddat upp bilder på den på Instagram. Men så har jag helt glömt att visa er min nya häst här på bloggen?
Skäms på mig! Så här ser han ut!
 
Eftersom min andra Frieser (känns så taskigt att skriva ''min gamla'' haha!) heter Ravenfeather så fick den här heta Ravenwings! Det ska bli så kul att börja levla honom nu när jag äntligen är klar med urhästarna!
 
Jag ahr inte riktigt vant mig vid den där lilla hoven som ploppar upp i luften när han står stilla, men det kommer nog med tiden. Över lag så är jag väldigt nöjd med mitt köp, jag är inte så jätteförtjust i den väldigt tjocka och stora svansen men det är inget som stör mig så mycket att jag inte kan stå ut med det!
Jag kan inte riktigt välja vilken av mina Frieserhästarna jag tycker bäst om, jag har ju trots allt haft min första i tre år nu så han har ju spelat en stor roll i mitt Starstableliv! Och jag tycker de är två helt olika hästar trots att de är av samma ras. Animationerna är helt annorlunda och de är helt olika i formen.
 
 
Men jag gillar båda två så jag kommer nog att skifta lite mellan dem. Det är många som frågat om Sneaky Dragons kommer att byta klubbhäst till de nya Frieserhästarna men det är inget vi bestämt än!

Ett mysigt event mitt i sommarlovet

Igår så tog vi en paus från pausen och hade ett event med en klubb som heter Acero Dragons!
Det var verkligen jättemysigt och de var så tevliga! Vi brukar ju sällan ha event med andra klubbar än Walking Eagles så jag var lite nervös innan, men det gick hur bra som helst!
 
Vi samlades vid Månskärebyns tävling, där delades vi in i lag med 4 personer i varje lag och så fick en spelare från varje lag mötas i en resultattävling! Min stackars Friser har ju varit på semester så han var lite småtrött och vi slutade som tvåa i den tävlingen vi deltog i, men men, det var kul ändå! Alla var trevliga mot varandra och det var inga sura miner alls! Det är precis så jag vill att det ska vara när två klubbar gör något tillsammans! Man har roligt ihop och lär känna varandra och jag personligen skulle absolut kunna tänka mig att ha fler event ihop med Acero Dragons!
 
 
Jag hamnade i samma lag som Evelina och Sasha från Sneaky Dragons och så Eline från Acero Dragons!
På bilden så var Sasha precis på väg in i mål efter den första tävlingen, hon vann!
 
Så red vi runt mellan några av tävlingarna i Skördebygden, lite som en uteritt med massor av spelare!
 
Efter att vi tävlat klart (jag tror vårt lag vann? Ehe bra koll...) så lekte vi en lek som var en lite annorlunda version av ''Under hökens vingar''. Tyvärr så var jag tvungen att springa från datorn en stund så missade i stort sett hela den leken...
 
 
Vi avslutade men en liten tipspromenad, frågorna var både roliga och varierade!
Jag älskar tipspromenader, det är ju som en mysig ridtur ihopbakat med en frågesport!
 
När tipspromanaden var över så hade klockan hunnit bli tio på kvällen, tiden går fort när man har roligt!
För jag hade verkligen roligt, eventet var välplanderat och bra utfört! 
 
Tack Acero Dragons för en trevlig kväll!
 
 
 

Nu får det vara slut på färgskiftandet!

Jag har levlat klart min sista Urhäst, helt ärligt så tycker jag att det ska bli skönt att slippa se det där blixtrandet när de skiftar färg hela tiden... Nu är det nya tag med min nya Frieser som gäller!
 
Måste ha varit trött igår, loggade ut på stranden efter jag tagit en bild så kom in till en naken häst som stod i vattnet? Jag brukar ju faktiskt ringa hem innan jag loggar ut men igår var jag nog extra trött haha!
 
 
Just nu håller jag på att rendera en levlingshängvideo så så fort den är klar så ska jag ladda upp den.
Vårt nät är segare än vanligt så jag truntade faktiskt i att ladda upp den färdiga videon med outfits så istället så tar jag den lite senare idag, känner att jag vill få upp den andra videon först... 
 

Intervju med Linn Greenpaw

Linn Greenpaw
 
(För att svara på samma frågor: Klicka på kategorin ''Intervjuer''. Bläddra längst ned, kopiera frågorna och svara på dem i en kommentar som du skickar till mig i valfritt inlägg!) 
 
Hur länge har du spelat? 
Sen sommaren 2014. 

Är du StarRider? 
Ja :D 

Är du medlem i en klubb och i så fall vilken? 
Är klubbledare i klubben Sword Kittens! 

Skulle du valt en annan starthäst om du fick möjligheten? 
Tror det, är inte säker cx 

Hur ofta och hur länge spelar du? 
Nästan varje dag! 

Spelar du några andra spel? 
Vill det men min dator håller på att kajka ihop så nej tyvärr cx 

Vad är det viktigaste för dig i spelet? 
Klubben och mina vänner <3 

Har du någon favorithäst? Vad heter den, och vilken ras är den? 
Min morgan Morningstar, mitt engelska fullblod Fireboy och min friser Stargazer! 

Har du någon bästa vän i spelet? 
Har många bra vänner men har en som är min bästa vän i IRL 

Har du ljudet från spelet på när du spelar eller lyssnar du på musik? 
Brukar ha ljudet på men lyssnar på YT samtidigt 

Vad för sorts dator spelar du på? 
Nån sorts bärbar HP ^^ 

Läser du bloggar om spelet, i så fall vill du rekommendera någon? 
Läser bloggar lite då å då, men annars så brukar jag titta in hos Esmes och din blogg! 

Önskeras i spelet? 
Större hemstall! och en förbättrad galoppbana! 

Ditt bästa minne i från spelet? 
Klubbeventen och när jag köpte min första häst! 

Hur är du som person i spelet? Klubbens clown, den seriösa, hästsamlare osv? 
Jag är nog den som mest kollar på när någon har en konversation i chatten, tja... den mera blyga eller tillbaka dragen person cx 

Hur kommer det sig att du började spela? 
Kollad in hästspel på YT och hittade en kille (Flixiekim) som spelade, jag blev intresserad och ville börja spela! Är fast klistrad sedan dess ^^ 

Vart har du ditt hemstall? 
I Fort Pinta! Nära till färjorna :P 

Önskefunktion i spelet? 
Att klubbledare ska kunna bjuda in personer till klubben och att man ska kunna sätta sin prisrosetter nånstans i HS (t.ex på en anslagstavla cx) 

Jag testar mig fram lite!

Igår så kände jag att det här med outfits är ju ganska kul, så jag gjorde en video med tre av mina favoriter. 
I den första videon är det enbart outfits som är tävlingsbara,
men jag kommer att göra fler videor för den jag laddade upp igår verkar vara uppskattad! 

Så går det

Mycket kan jag stå ut med, men när andra spelare springer runt och beter sig illa och är otrevliga mot andra spelare och sen säger att de är jag? Näe, då blir jag sur. Jag hoppas på riktigt att ni blir avstängda!
 
När jag konfronterar spelare som gjort så så är svaret i 97% av fallen ''Men jag har blivit hackad jag skulle aaaaaaldrig göra så!''. Pfft, tyst. Ingen tror på er och det blir bara pinsamt. Sluta upp med det där tramset.
 
Vill du vara så naiv att du tror att sanningen inte ska komma fram och det är okej att ljuga om att du är någon annan så fine, men stå för det du gör istället för att komma med bortförklaringar sen.
Jag anmäler alla som utger sig för att vara jag, inga undantag. Bryter man mot reglerna så får man stå sitt kast.

Nu var det slut på det roliga

Jag höll på att levla min häst i godan ro, och så fick jag upp det här:
 
Haha jag blev väldigt förvånad, hade helt glömt bort att det är onsdag idag!
Har inte ens hunnit sitta och spekulera i vad som ska komma ju, nu känns det som jag är helt efter!
Men, jag hoppas att vi får se mer av den uppdaterade Friesern! Jag är så nyfiken nu!
Sen så vill jag veta mer om de uppdaterade hemstallen, nääääär får vi veta? 
 
 
Ja levlade min lila häst lite och gjorde skattjakten. Helt ärligt nu, jag är lite besviken på den!
Jag har bara fått saker jag redan har, och ja, jag vet att det stod att man kunde få saker som funnits tidigare år. Men, jag har ju flera konton och jag har gjort skattjakten varje dag sedan den kom förra veckan och jag har inte fått en enda ny sak? Alltså, fyra konton varje dag... Jag tycker det är lite konstigt att jag inte fått en enda liten pryl som jag inte hade sedan innan? Eller? Har inte sett någon annan springa runt med något jag inte har sedan innan heller, det kan ju bero på att andra spelare inte väljer att använda sakerna de får men jag tycker faktiskt det är lite skumt? Har ni fått något nytt?
Nu menar jag inte något som är nytt för er som kanske inte gjorde skattjakten förra året och så, utan ni som spelat ett tag... Jag vill ju veta vad som är nytt eftersom jag inte sett något nytt alls haha!
 

Intervju med Amanda Diamondsmith

Amanda Diamondsmith 
 
(För att svara på samma frågor: Klicka på kategorin ''Intervjuer''. Bläddra längst ned, kopiera frågorna och svara på dem i en kommentar som du skickar till mig i valfritt inlägg!) 
 
Hur länge har du spelat? 
Svar: Jag har spelar sen den 31 Maj 2013 

Är du StarRider? 
Svar: Jag är lifetime starrider.
 
Är du medlem i en klubb och i så fall vilken? 
Svar: Jag är inte medlem i någon klubb.
 
Skulle du valt en annan starthäst om du fick möjligheten? 
Svar: Nej det hade jag inte gjort. Jag gillar min starthäst. Den påminner mycket om min första medryttarhäst IRL. 

Hur ofta och hur länge spelar du? 
Svar: Jag brukar för det mesta spela varje dag. Beror lite på hur mycket uppdrag det finns i spelet just då. Mellan 30minuter och 3timmar. 

Spelar du några andra spel? 
Svar. Jag brukar spela andra spel i perioder, Just nu spelar jag ingenting annat än starstable och mobilspel. 

Vad är det viktigaste för dig i spelet? 
Svar: Allt tycker jag. Gillar allt som har med spelet att göra.
 
Har du någon favorithäst? Vad heter den, och vilken ras är den? 
Svar: Det är min islänning och han heter Rainbowdash.
 
Har du någon bästa vän i spelet? 
Svar: Ja min syster är min bästa vän i spelet. Hon heter Ebba Zebrabell. 

Har du ljudet från spelet på när du spelar eller lyssnar du på musik? 
SVar: Jag har alltid ljudet från spelet på. 

Vad för sorts dator spelar du på? 
Svar: Jag spelar på en stationär speldator från Acer. 

Läser du bloggar om spelet, i så fall vill du rekommendera någon? 
Svar: jag brukar inte läsa så många andra bloggar. Blir någon gång ibland. 

Önskeras i spelet? 
Svar: Mustangen. 

Ditt bästa minne i från spelet? 
Svar: När dinodalen öppnade. Det är mitt favorit område. Dock så önskar jag att det kunde komma flera uppdrag där.
 
Hur är du som person i spelet? Klubbens clown, den seriösa, hästsamlare osv? 
Svar: neutralt skulle jag säga. Brukar mest spela själv eller med min syster. 

Hur kommer det sig att du började spela? 
Svar: Jag var medlem i polluxklubben och hade fått 3 original starstable spel. sen gick jag ur polluxklubben. Sen flera år senare ville jag spela spelen igen och då såg jag att det fanns ett spel till jag inte hade. så jag började googla efter det sista spelet och då såg jag att spelet även fanns som online spel och då ville jag prova det. Sen var jag fast haha :P 

Vart har du ditt hemstall? 
Svar: Jag har mitt hemstall i Moorland. Jag har alltid haft mitt hemstall där. Har inga planer på att byta heller.
 
Önskefunktion i spelet? 
Svar: Kunna dölja alla spelare när man gör uppdrag. Det förstör mycket i spelet när alla står i vägen när man gör uppdragen. 

Vad hände med tränsen utan nosgrimma?

Ni som tittat på mina videor på Youtube kanske ledsnat lite på mitt tjat om träns utan nosgrimma,
men jag saknar dem! Det känns som att de någonstans på vägen bara slutade lägga till nya träns utan nosgrimmor? Tycker det är jättesynd för jag blev så glad när de första tränsen utan nosgrimma kom till spelet.
Personligen så tycker jag att det ser bättre ut med ett träns utan nosgrimma till en westernoutfit, 
men med de senaste westernsadlarna som kommit till spelet har det släppts ett träns med nosgrimma.
Tycker det är riktigt tråkigt då det blir svårare att variera sina outfits när vi har flera olika modeller på sadlarna men det bara släpps en sorts träns...
 
Men... Har ni sett den här bilden på SSO's hemsida?
 
Jag vet inte om det är önsketänkande från min sida, men ser inte det där tränset ut som om det har ett flätat pannband? Kan inte komma ihåg att jag sett det i spelet i alla fall?
 
 
Hoppas att det kommer lite fler träns utan nosgrimma i framtiden i alla fall!  

Det bästa med att fylla år på sommaren...

Är att det finns massor av solmogna, svenskodlade jordgubbar att göra tårta av!
Tjuvstartade min födelsedag lite redan i natt med en jordgubbstårta i spelet mjehehe^^
 
Typ så här känner jag just nu:
 
Hoppas ni får en jättebra dag!

Jag älskar den här färgen på starthästarna

Min starthäst på Haley Rainstorm är ju min favorit, men den här kommer nog på andra plats!
 
Tyvärr blev bilden lite mörk, men ser ni hur detaljerad den är (för att vara en starthäst liksom)?
Blank och med muskler, har faktiskt inte känt något behov av att köpa någon annan häst på det kontot,
det blir nog bara den där Welshponnyn som jag ska köpa i morgon! Eller, idag? Det beror på om jag
kommer kunna göra dagliga uppdrag hos Eremiten idag. Kommer inte ihåg vilken tid jag gjorde dem vid igår...

Det här verkar inte så miljövänligt?

Gjorde lite uppdrag på Vanessa i natt, jag och min dygnsrytm ni vet? 
Kom att tänka på en sak när jag red igenom ja, vad ska vi kalla det? Det är ju ingen by, utan bara en kvarn och några små hus? Ja i alla fall, stället som ligger strax efter Månskärebyn i Epona?
Kolla vad som rinner ut från det här röret?
 
Jag som brukar fota på andra sidan av den där kvarnen?
Stackars mina hästar! Det här var det enda jag kunde tänka på:
 
Jag älskade den här filmen när jag var liten! (Disney's Tarzan från 1999)
Min kompis var jättekär i Tarzan, ja trots att han var tecknad! Tyvärr så ledsnade jag
lite på filmen just på grund av det, hon tvingade mig att titta på den om och om igen... Sad times!
 
Men nu så funderar jag faktiskt på att titta på den igen, den är ju så söt! 

Intervju med My Darkmore

My Darkmore
 
(För att svara på samma frågor: Klicka på kategorin ''Intervjuer''. Bläddra längst ned, kopiera frågorna och svara på dem i en kommentar som du skickar till mig i valfritt inlägg!) 
 
Hur länge har du spelat? 
I cirka 6 månader! 

Är du StarRider? 
Jappidapp! 

Är du medlem i en klubb och i så fall vilken? 
Jag är ägare till klubben Jolly Bills! 

Skulle du valt en annan starthäst om du fick möjligheten? 
Nej, jag gillar min. Men rider den aldrig så bryr mig inte. Hehe. 

Hur ofta och hur länge spelar du? 
Jag spelar varje dag cirka 2-3 timmar! 

Spelar du några andra spel? 
Jag spelar minecraft och ett annat hästspel jag glömt namnet på. 😂 

Vad är det viktigaste för dig i spelet? 
Det är min klubb och alla härliga människor i spelet. En gång träffade jag en tjej och sen visade det sig att vi ska gå på samma skola! Det är bra att det är ett online spel! 👍🏼 

Har du någon favorithäst? Vad heter den, och vilken ras är den? 
Favoriten är den svarta shirehästen på paddockön. Jag har råd med den om fyra veckor och den ska heta Darkblood. 

Har du någon bästa vän i spelet? 
Ja mina två bästa vänner IRL spelar också star stable. 

Har du ljudet från spelet på när du spelar eller lyssnar du på musik? 
Jag lyssnar på dina levlingshäng när jag levlar men annars har jag det vanliga star stable ljudet. 

Vad för sorts dator spelar du på? 
eeeehhh? Ingen aning det är pappas dator hehe. 

Läser du bloggar om spelet, i så fall vill du rekommendera någon? 
Jag läser Esmes, Kims, Nemos och denna. Och justja Alicia starnights också! 

Önskeras i spelet? 
En pytteliten ponny som är cirka 100 centimeter i manken hehe! 

Ditt bästa minne i från spelet? 
När jag blev star rider och utforskade alla nya ställen. Det var sååååå härligt! ❤️ 

Hur är du som person i spelet? Klubbens clown, den seriösa, hästsamlare osv? 
Jag gillar att rolla och är nog ganska clownig av mig 😂 

Hur kommer det sig att du började spela? 
Mina två bästa vänner spelade så jag testade och det var superkul! 

Vart har du ditt hemstall? 
Jag bor i silverglade för det är ganska centralt 

Önskefunktion i spelet? 
En hage till hästen där den automatiskt fick gräs (blev matad) gratis och ett eget hus. Självlevande hästar skulle inte vara fel häller hehe! 😂😂😂 

Sommar sommar sommar

Jag älskar sommaren nästan lika mycket som vintern och hösten. Men, en sak som jag inte gillar är att jag inte kan spela när det åskar! Det åskar så kraftigt att jag inte vågar ha något inkopplat just nu, vill ju inte att det ska slå ned i min dator liksom!
Jag tycker att åska är mysigt, men jag vill ju kunna spela med! Tror jag kommer kunna köpa en Welsh till Vanessa idag? Har inte bestämt vilken än bara! Funderar på fuxen? 
Men tills åskan lugnat ned sig så får jag blogga via mobilen och fundera ut namn till eventuella nya hästar...

Vad har du gjort idag? 😊Så här kan ni ju inte göra SSO!

Okej, för det första: Titta på den!
 
Snart? Snaaaart?! När är snart? Är det på onsdag? Är det den här månaden? Jag är så nyfiken att jag dör. Okej, kanske inte riktigt dör men jag tror ni förstår. Min känsla just nu:
 (Ja jag är oerhört proffsig när det kommer till att klippa ihop bilder, schhhhh...)
 
Det ''borde'' komma nya hästar på onsdag om jag inte räknade helt fel och de följer sitt ''schema''.

Jag glömde bort Vanessa, igen!

Stackars Vanessa, hon blir bortglömd hela tiden haha!
För er som inte hängt med riktigt så är Vanessa ett av mina konton på AirStar, jag har levlat upp kontot till level 16 sen har det mest fått stå. Jag loggar in på det då och då när jag har tid och lust att göra uppdrag.
 
Igår så loggade jag in en stund sent på kvällen och gjorde midsommaruppdragen, uppdragen med Tim på Fort Pintas strand och så fortsatte jag med uppdragen på Sydhoven.
 
Midsommar uppdragen var ju lite spännande så här på kvällskvisten, man kunde ju till och med se vad man gjorde! För att vara en fredagkväll på sommaren så var det ovanligt lite folk inne och spelade på AirStar!
 
 
Passade på att rida runt lite med de söta vildhästarna, blir lika glad varje gång de dyker upp!
 
 
Träffade Madison för första gången, hon är nog den enda ''barn'' NPC:n som jag faktiskt gillar!
 
 
 Jag har precis fått träffa Eremiten där för första gången på det här kontot och jag tycker att han är så charmig!
 
 
Och så Tim, tycker inte att han är lika charmig... Pinade mig igenom uppdragen för att få XP:n för dem, jag gillar tävlingen och jag tycker att dansgolvet är en rolig grej. Men Tim? Näe!
 
Är jag ensam om att tycka att Tim är en jättejobbig och irriterande karaktär?
Känns som att jag helst bara vill titta bort och klicka vidare i uppdraget när han börjar prata om smör, paprika och träd... Bara schhhhh liksom? 

Intervju med Zoey Whalesmith

Zoey Whalesmith
 
(För att svara på samma frågor: Klicka på kategorin ''Intervjuer''. Bläddra längst ned, kopiera frågorna och svara på dem i en kommentar som du skickar till mig i valfritt inlägg!) 
 
Hur länge har du spelat? 
Snart 4 år! 

Är du StarRider? 
Japp, lifetime. 

Är du medlem i en klubb och i så fall vilken? 
Jag är medlem i klubben Cristal Knights. 

Skulle du valt en annan starthäst om du fick möjligheten? 
Nej jag gillar min skimmel! 

Hur ofta och hur länge spelar du? 
Jag spelar oftast varenda dag men vissa dagar har jag bara inte lust och gör något annat.

Spelar du några andra spel? 
Jag spelar Minecraft, League Of Legends och Sims. 

Vad är det viktigaste för dig i spelet? 
Klubben Cristal Knights som alltid sprider glädje och kärlek. Såklart alla mina underbara pixelhästar som har en stor del i mitt hjärta! 

Har du någon favorithäst? Vad heter den, och vilken ras är den? 
Kan inte säga att jag har någon speciell favorit, men gillar morgan hästarna och frieser hästarna extra mycket! 

Har du någon bästa vän i spelet? 
Ja, min fina vän Elvira Dragontree! 

Har du ljudet från spelet på när du spelar eller lyssnar du på musik? 
När jag spelar brukar jag oftast ha Elvira Dragontree eller någon annan i klubben på teamspeak eller musik. 

Vad för sorts dator spelar du på? 
Min laptop är av märket "Ienovo" men min stationära vet jag inte! 

Läser du bloggar om spelet, i så fall vill du rekommendera någon? 
Jag läser din, Esmes, Evelinas, Elvira Dragontree's och så läste ja Alicia Starnights blogg! 

Önskeras i spelet? 
Helt klart New Forest då min gamla irl ponny var av den rasen, men helst inte ponnyfart ;D 

Ditt bästa minne i från spelet? 
Dagen jag gick med i Water Stars eller när jag gick med i Cristal Knights. 

Hur är du som person i spelet? Klubbens clown, den seriösa, hästsamlare osv? 
Jag är väldigt flummig och älskar att ha kul, men är en väldigt seriös person i vissa tillfällen! 

Hur kommer det sig att du började spela? 
Min gamla irl kompis satt och spelade en kväll när min familj skulle komma på middag och då testade jag på hennes inloggning sen skapade jag min egen och köpte starrider dagen efter! 

Vart har du ditt hemstall? 
Just nu har jag hemstall i mitt sommarstall, Valedale men annars har jag alltid i Jorvikstallet. 

Önskefunktion i spelet? 
Martingal, att man kan bygga upp egna hoppbanor eller fler paddocker/ridhus.

Nu är det så där kul igen

Vår uppkoppling kommer och går och vi har mer eller mindre ingen täckning på våra telefoner. Om man försöker ringa någon så bryts det hela tiden och när jag försökt spela så får jag nätverksfel gång på gång så jag ger upp för dagen nu! Spelade in ett litet kort levlingshäng tidigare idag och det tog evigheter att ladda upp haha!
Håller på att levla upp den sista av mina tre Urhästar nu. Kanske blir min nästa häst en ny Frieser beroende på när de kommer? 😊